keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Tallinnan shoppailusaldo

Kevään ensimmäiseen todella lämpimään päivään ihastunut Ilona täällä hei!

Tänään olen muun muassa lukenut tenttiin, raahannut Isabellalle pieniksi jääneistä vaatteista koostuvan  valtavan 12 kg paketin postiin (tälläisinä hetkinä sitä kaipaa kulkupeliksi muutakin kuin apostolin kyytiä tai polkupyörää, vaikka muuten autottomana pärjää vallan mainiosti), kokoustanut piknikin äärellä ja nähnyt paria ystävää. Niin ja syönyt Bellan kanssa jäätelöä ulkona auringonpaisteessa - sitä fiilistä ei kovin moni asia voita.

Tallinnan pidennetty viikonloppureissu oli todella mukava ja kuvia on runsaasti tulossa myöhemmin, mutta tässä ovat aluksi ostokset. Yritin shopata sellaisissa kaupoissa, joita ei Suomesta löydy ja todella hyvin siinä onnistuinkin. 

Pull & Bear'ista smaragdin värinen paita ja turkoosi toppi, noin 5e / kpl
Photobucket

Expressions accessories for women turkoosi pashminahuivi noin 8e. Meinasin tietysti heti ensimmäisenä valita lempivärini eli punaisen, mutta sitten muistin, että minullahan on jo punainen, musta ja kultaisen beige pashminahuivi, joten nyt halusin jotain muuta.
Photobucket

Terranovasta löytyi paita ja kaksi neuletoppia / slipoveria. Nämä kaikki kolme yhteensä noin 23e.
Photobucket

Löysin sattumalta myös outlet-myymälän, joka myy ilmeisesti yksittäisiä poistokappaleita, hajakokoja ja vanhojen mallistojen vaatteita ja kenkiä lukuisilta eri merkeiltä huomattavasti vaatteessa yhä kiinni roikkuvan alkuperäista hintalappua edullisemmilla hinnoilla. Bongasin sieltä muun muassa Topshopia,  Vansia, Nikea, Adidasta, Mark & Spenceria, Dorothy Perkinsia, H&M:ää, Vero Modaa, Sisterspointia, Espritia yms. Raitajakku Amisulta ja mekko Miss Selfridge. Yhteensä nämä kaksi noin 12e.
Photobucket

Italiasta ja Portugalista olen aiemmin ostanut hirveästi erästä suosikkimerkkiäni eli Berskhaa, mutta nyt sieltä tarttui mukaan vain tämä noin 19e maksanut mekko.
Photobucket

Siinäpä niitä ostoksia ja kuten huomata saattaa niin todella edullisia löytöjä tein, eli nämä eivät talouttani perikatoon vie. Jännä muuten miten kevään ja kesän tullen tekee mieli pukeutua värikkäämmin, minkä huomaa myös ostosteni värimaailmasta. Toisaalta olen kyllä jo pitkään liputtanut sen pukeutumisfilosofian mukaan, että yhdellä värillä saa potkua ja kontrastia muuten mustaan asuun.

Nyt täytyy lähteä nukkumaan, jotta jaksaa huomenna energisenä ulkoilla ja nauttia vapaapäivästä Isabellan kanssa. Vi hörs senare! :)

0 kommenttia :