maanantai 3. toukokuuta 2010

Toukokuu on yhtä juhlaa

Kevään tulon myötä niin luonto kuin ihmisetkin heräävät eloon. Se näkyy myös kalenterin täyttymisellä sosiaalisista menoista ja kaiken maailman kissanristiäisistä. Ensin on vappu, sitten syntymäpäiväni, äitienpäivä, yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan publiikki (tosin en tiedä olenko menossa nyt tähän maisterin publiikkiin, kun viime vuonna juhlin jo kandiani) sekä pikkuveljeni lakkiaiset ja minun valmistujaisjuhlat, joita vietämme yhdessä "kaksi kärpästä yhdellä iskulla" -hengessä. Näiden kaikkien päälle tulevat vielä pari muutakin kissanristiäistä, joten ei ole liioiteltua sanoa, että toukokuu ja kevät ylipäätänsä ovat yhtä juhlaa!

Onneksi mie rakastan juhlapukeutumista ja pynttäytymistä. Tässä esimakua vappuaatolta, joskin vappuviikonlopulta on myöhemmin tulossa vielä runsain mitoin kuvia.
Image and video hosting by TinyPic 

Varma kevään ja lähestyvän kesän merkki ovat myös tuoreet mansikat. Mie rakastan mansikoita ja vedin niitä tuonakin iltana varmaan joku 500g vähintäänkin. :D Olin herännyt  aamukuudelta, joten illan päälle meinasi vähän väsyttää.
Image and video hosting by TinyPic

Me oltiin sekalaisena seurakuntana liikenteessä. A ja J edustivat kunnon opiskelijavappua haalareissa, mie taas näytin tuossa H&M alesta 12,45 eurolla bongatussa mekossa ihan tuoreelta ylioppilaalta lakkiaispäivänään ja loput olivat jotakin siltä väliltä - tai ehkä vähän tyylikkäämpiä, haha.
Image and video hosting by TinyPic

Tosiaan paljon lisää kuvia tulossa piakkoin, mutta nyt täytyy jatkaa perjantain markkinoinnin tenttiin lukemista.

0 kommenttia :