perjantai 14. toukokuuta 2010

Met' ollaan vaan lappalaisia [Valtio-opilliset etkot ja Ghetto party]

Alle viikko vapun ja syntymäpäivien jälkeen ei kauheasti juhlituttanut, mutta koska kevään viimeisessä Ghetto partyssa esiintyivät Stepa (Sodankylä), Hannibal (Rovaniemi) ja Edorf (Ivalo), niin pakkohan tämän Kittilän tyvären oli lähteä laittamaan jalalla koriasti. 
Photobucket

Kaiken kruunasi, kun sähköpostilaatikkooni tipahti seuraava kutsu:

Subject: Snadit valtio-opilliset Ghetto Partyn etkot
 
Moro tyypit,

Oletteko tulossa Ghetto Partyille huomenna? Pidetään pienet etkot meillä,
osallistujakaarti koostuu valtio-oppineista vahvistettuna muilla hyvillä tyypeillä.
Kuunnellaan Stepan Kysymyksiä- biisi ainakin kymmenen kertaa ja pelataan kuka
levittää ruttoa- peliä.
 
Asuni koostui tästä mekosta, jota ulkoilutin nyt kolmatta kertaa. Nämä kuvat on tosin otettu viime vuoden elokuussa. 
Onpas Isabellakin kasvanut!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Mekko: Guess by Marciano

Itse illalta on tasan kolme kuvaa, joista kaksi jaan nyt kanssanne. Koska olin seuraavana päivänä lähdössä Tallinnaan ja edessä oli ajomatko Helsinkiin, oli tarkoitukseni katsoa vain keikat ja lähteä sen jälkeen ajoissa nukkumaan. No jotenkin siinä kävi niin, että etkojen, keikkojen ja baari-illan jälkeen löysinkin itseni vielä jatkoilta, joista kotiuduin nukkumaan kuuden jälkeen aamulla. :D Oli kyllä todella mukava ilta - paljon ystäviä ja näinpä pari Rovaniemen tuttuakin monen vuoden takaa.

Harmi, että tässä kuvassa eivät näy kunnolla ihanat sydänkorvikseni, mutta toivottavasti korvatulppani erottuvat! Mie oon alkanut käyttää niitä keikoilla ja täytyy sanoa, että on paljon mukavampaa, sillä musiikin kuulee ja erottaa itse asiassa paljon paremmin.
Image and video hosting by TinyPic

Prinsessat jatkoilla.
Image and video hosting by TinyPic

Nyt lähden yliopiston kirjastoon hakemaan raskaita ja tiiliskiven paksuisia tenttikirjoja. Illalla olemme menossa Isabellan kanssa ystäväni syntymäpäiväjuhliin. Koska Bella on avecini, niin menemme piipahtamaan heti alkuillasta ennen kuin ihmiset alkavat nauttimaan ilojuomia. Itse kun olen hyvin tarkka siitä, että Isabellan ei tarvitse olla tekemisissä alkoholia nauttineiden kanssa, humalaisista puhumattakaan. Mukavaa ja helteistä viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia :

Hanna kirjoitti...

oii ihanasti pikkuprinsessa äidin kanssa !

ilonasi kirjoitti...

Hanna: Vähänkö mie oon taas älykäs. Mietin kauan aikaa, et mikä sun kommentin pointti oli. Tai siis en muistanut, että noissa ekoissa kuvissahan näkyi Isabellakin. Luulin, että tarkoitit alempia kuvia, joissa tytöillä on prinsessa-pahvitiarat. :D haha

Mutta siis joka tapauksessa, kiitos kommentistasi ja pikkuprinsessa (siis Isabella) kiittää.