perjantai 28. toukokuuta 2010

Painajaismainen viikko

Mie olen väsynyttäkin väsyneempi, sillä tämä viikko on ollut painajaismainen. Kuten aiemminkin mainitsin, niin tämä ja ensi viikko ovat vielä todella kiireisiä ja vaativia opintojen kanssa sekä aikataulut ovat täyteen buukattuja. Siihen päälle Isabellalle vielä nousi korkea kuume ja epätoivottu vieras nimeltä korvatulehdus tuli kylään. Viikko on ollut siis suoranaista hammastenkiristelyä ja katkonaisia öitä. 

Onneksi viikosta on selvitty, neiti on parantunut ja minullakin helpottaa ensi viikolla opintojen kanssa. (Tosin kesätenttejä en nyt halua edes ajatella!) Nyt on kuitenkin lapsivapaa viikonloppu. Tällä hetkellä haluaisin olla täällä:

VIP Sikajuhlat ja kunnanjohtajan syntymäpäivät
Varasimme aivan jäätävät kemut! Hyvät ystävät! Merkatkaa kalentereihinne päivä perjantai 28.5. perjantai. Homma menee seuraavanlaisesti.

-Linja-auto lähtee Jyväskylästä kello 18.00

-Keskiaikaa henkivässä linnassa odottaa alkumalja ja ruokana kokonainen SIKA
-Keikan vetää Saija Varjus
-Skumppa maksaa tiskiltä 20 egee pullo
-Bussi tuo vielä yöllä takaisin
-Koko matkan ajan mennessä ja ehkä tullessa bussi-isäntänä toimii "kuuluisa britti" Sir Winston earl of Essex
 

Voiko alkukesää paremmin enää viettää. Samalla vietämme kunnanjohtaja X:n syntymäpäiviä!"

 Saija Varjus ei ehkä ole aivan minun makuuni, mutta toisaalta jos mukana olisi bussilastillinen ystäviä ja juhlapaikkana keskiaikaa henkivä oikea linna, niin eihän ilta voisi olla kuin onnistunut. Eniten harmittaa kuitenkin, kun en pääse onnittelemaan itse juhlakalua, joka on läheinen ystäväni. Toisaalta juhlia tulee ja menee, mutta bileet linnassa eivät ole ihan arkipäivää tälläiselle raskaan työn raatajalle. Varsinkin kun väsymyksen ja kevätflunssan vuoksi vietän tällä hetkellä perjantai-iltaa viltin alla hytisten seuranani kansiksen kirjat, kannettava ja tv. :D 

Ja ettei menisi ihan ruikuttamiseksi, niin asukuvia parin viikon takaa Tallinnan reissulta majapaikastamme Tallink City Hotel:sta. Kuvat ovat harmittavan tummia, mutta välillä on niin  tervetullutta nähdä ikkunasta muitakin kuin Jyväskylän tuttuja maisemia. 

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Tässä enemmän ilonamainen ilme. :D

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Mekko: Seppälä (En tiedä olenko mie muuttunut täysin tädiksi, kun oikeasti olen nyt vuoden sisällä alkanut löytää Seppälästä itseäni miellyttäviä vaatteita?)

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

edit. En tiedä miksi osa tekstistä on punaista ja asetukset miten sattuu, koska muokkaustilassa kaikki näyttää olevan normaalisti. Murr. Yritän korjailla huomenna.

0 kommenttia :