lauantai 8. toukokuuta 2010

Trenssimania

Tällä hetkellä olen toivottavasti toipunut eilisen valtio-opillisista etkoista ja Stepan & Hannibalin keikoista Ghettopartyissa sekä päässyt lähtemään tänään (lauantaina) Tallinnaan, josta palailen kotiin maanantai-iltana. Kerrankin minulla on ollut sekä aikaa että energiaa ajastamiseen, joten nyt saatte kuulla trenssimaniastani.

Mie nimittäin rakastan trenssimaisia takkeja. Ne ovat elegantteja, yhdistettävissä monenlaisiin asuihin ja tyyleihin ja mikä tärkeintä - ajattomia, eli niitä voi käyttää vuodesta toiseen. 

1. Aiemminkin blogissani nähty Ralph Laurenin yksilö.
Photobucket

2. Vero Modan alesta kesällä 2008 ostettu puna-valkoruutuinen.
PhotobucketPhotobucket

4. Tämä ruskea trenssi on myös Vero Modasta ja siitä harvinainen, että minulla on todella vähän ruskeita vaatteita. Jotenkin vierastan murrettuja värejä kuten ruskeaa, khakia ja metsänvihreää. Panamahattu löydetty kirpparilta eurolla.
PhotobucketPhotobucket

+ Vielä vähän aikaa sitten trenssivarastoni löytyi myös tämä Lontoosta ostettu valkoinen tapaus, mutta myin sen juuri Huuto.netissä eteenpäin.
Photobucket

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille ja äideille tietysti huomista äitienpäivää! Mie palailen reissuiltani ensi viikon alussa. :)

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

hyvää äitienpäivää sullekki mama !

-n

ilonasi kirjoitti...

Voi kiitos muru! <3 Voitas ottaa joku maratonpuhelu täs lähiaikoina ja päivittää kunnolla kuulumiset? :)