tiistai 18. toukokuuta 2010

Kevätjuhlat ja pimeät hinnat

Taas on se aika vuodesta, kun suvivirret pian soivat ja se tietää myös kevätjuhlia hieman pienemmille. Isabellan päiväkotiryhmä vietti omia juhliaan tänään ja siellä mie taas herkistelin, ihastelin ja naureskelin niille suloisille pienokaisille ja heidän esityksilleen. <3

Pienet pupuset.
Photobucket

Uskallan nämä kuvat laittaa, vaikka kuvissa on muitakin lapsia, koska he ovat selin tai muuten eivät ole tunnistettavissa.
Photobucket

Photobucket

Piirileikkejä esitettiin myös.
Photobucket

Juhliin puetaan tietysti juhlavat vaatteet ylle.
Photobucket

Photobucket

Tuo Hanna Sarén by Seppälä silkkimekko on kyllä yksi parhaista alennusmyyntilöydöistäni: 140 euron mekko oli syksyllä yli -85% alessa noin 19euroa!
Photobucket
Esitysten jälkeen nautittiin jäätelöstä, joka ei ollut mitä tahansa jäätelöä vaan vanhan ajan vaniljaa strösseleiden kera.
Photobucket

Nam!
Photobucket

Ennen kotiin menoa käväistiin vielä pikaisesti Anttilassa, jossa oli viimeistä päivää Pimeät hinnat -kampanja. Bella sai ilmapallon ja äiti vähän täydennystä huvenneisiin kosmetiikkavarastoihinsa. Taustalla ahkerassa käytössä oleva päivittäin kulkupelimme Helkama Ainotar.
Photobucket

Mie en todellakaan törsää meikkeihin ja kosmetikkaan tai harrasta niiden heräteostelua. Ostan vain sen mitä tarvitsen. Nyt se oli Lumenen valokynän tuplapakkaus 15,90 eurolla (normaalisti 34,90e) ja Lumenen ripsiväri + silmämeikinpoistoaine 9e (normaalisti pelkkä ripsiväri on 15,90e). Olinkin juuri valokynän, ripsivärin ja silmämeikinpoistoaineen tarpeessa eli mission completed.
Photobucket

Huomisaamuna minulla alkaa ranskan aktivointikurssi, jota odotan suurella mielenkiinnolla. Olen nimittäin lukenut lyhyttä ranskaa lukiossa, mistä on jo todella monta vuotta. Onneksi kyseessä on kurssiselosteen mukaan kertaava peruskielitaitokurssi niille, joilla ranskan taidot ovat hataralla pohjalla tai osittain jo päässeet unohtumaan. Kuulostaa juuri sopivalta minulle. :D Sen jälkeen olen menossa syömään yliopistolle parin kaverini kanssa, perjantain sijoitusviestinnän tenttiin pitää lukea ja illalla erään ystävän kanssa bodypumpiin hikoilemaan. Mukava päivä siis tiedossa.

0 kommenttia :