torstai 5. elokuuta 2010

Ilosaarirock I / II

Vihdoin ja viimein Ilosaarirock-kuvia, joista välittyy toivottavasti teillekin kevyt, huoleton ja kupliva kesä- ja festarifiilis. Valitettavasti tämä taisi jäädä ainoaksi festarikseni tänä kesänä, mutta onneksi tuli otettua ilo irti senkin edestä!

Ilosaaressa tuli nähtyä, hypittyä, tanssittua ja fiilisteltyä muun muassa Jenni Vartiaisen, Jukkapojan, Ismo Alangon & Teho-osaston, Bad Religion'n, Miss Saana and the Missionaries'n, Kemmurun, Polarsound feat. Asa & Puppa J:n, Stepan, Faith No Moren ja Eppu Normaalin keikoilla. Melkein hävettää myöntää, mutta mielestäni paras ja legendaarisin keikka oli ehdottomasti Eppujen. Sisäinen junttini heräsi eloon, mutta välillä mietin, että olenko isäni ja äitini ikäinen? Toisaalta mie syytän vanhempiani, koska muistan elävästi kuinka 4-vuotiaana kierrettiin Eurooppaa vuonna 1990 ja auton stereoista pauhasi ahkerasti erityisesti Eppu Normaali.

Saavuimme Isabellan kanssa perjantaina Joensuuhun ja vastassa olivat niin minun festariseurueeni kuin erittäin innokas lapsenvahtikin (joka oli odottanut viimeiset puoli vuotta Isben tuloa!). Perjantai-iltana hengailtiin hieman porukalla festarialueen ulkopuolella ja sieltä lähdettiin kaupungille ja baariin Pohjois-Karjalan helteisessä yössä.
Photobucket
Seuraavana päivänä lauantaina festari alkoivat virallisesti toden teolla ja fiilis oli katossa.
Photobucket

Mikä sen parempaa kuin tanssia rannalla hiekassa paljain jaloin ja kuunnella Rentolavan musiikkitarjontaa hyvässä seurassa.
Photobucket

My girls. <3
Photobucket

Meno oli hyvin vakavaa kuten kuvasta on aistittavissa. :D
Photobucket

Sitten vinkki kuinka näyttää lyhytkasvuiselta. Mie en ole mikään lyhyt (170cm), mutta kun asettuu jalat kumarassa jättiläisten viereen, niin näyttää mini-ihmiseltä. S on nimittäin 191cm ja A:kin melkein 180cm. :D
Photobucket

Suomalaista kommunkointia parhaimmillaan: ollaan kesätapahtumassa ja toiset juttelevat vieressä, niin yksi allekirjoittanut näpyttelee kännykkää, haha. Tosi asiassa sovin tekstiviestitse tapaamista erään kaverini kanssa, jota en ole nähnyt aikoihin ja hänkin sattui olemaan Ilosaaressa.
Photobucket

Hymy ei hyytynyt koko päivänä (tai festariviikonlopun aikana), sillä illallakin jaksoi vielä olla iloisena menossa mukana.
Photobucket

J sen sijaan näyttää saaneen tarpeekseen ainakin hetkellisesti. :D Huomatkaa muuten uudehko sormukseni.
Photobucket

Festareiden kukkaistyttö.
Photobucket

Photobucket

Andy McCoy. Mie sain vieressä olevilta pojilta varmaan tuhat kertaa kuulla näyttäväni Andy McCoylta tuossa takissani, jota he luulivat naamiaisasuksi. Mie yritin siinä selittää, että ei kyllä tämä on ihan osa jokapäiväistä normaalia pukeutumistani, eikä mikään naamiaisasutakki.
Photobucket

Esittelyssä launtai-illan iltapalani, joka yltää terveellisyydessään aivan toisiin sfääreihin. Mansikkalikööriä, karkkia ja sipsiä - kyllä ovat kaikki ravintoarvot kohillaan! :D
Photobucket
Näihin tunnelmiin päätetään tällä kertaa ja loput kuvat tulevat sitten huomenna.

2 kommenttia :

Lintu kirjoitti...

Eput ovat vaan niin mahtavia :) Kaksi kertaa olen ollut nyt keikoilla ja haluan vaan nähdä lisää.. Sitä fiilistä ei voita, kun kaikki laulaa mukana ja on ihan mukana. Ja kuinka eloisasti vetävät jokaisen keikkansa vielä! Mua harmittaa, kun olen näin nuori. Olisin mielellään käynyt eppujen keikalla 80- ja 90 -luvuilla ;)

Ps. täälläkin suunnalla on vanhempien toimesta aika monta eppujen levyä ja niitä on soiteltu ;)

ilonasi kirjoitti...

Lintu: Haa, muitakin Eppu-faneja! :) Se on kyllä totta, että herroilla oli todella energinen keikka ja tuntui, että yleisö oli todella hyvin mukana, vaikka suurin osa ei varmaan ollut syntynyt tai oli vaipoissa, silloin kun suurin osa hiteistä on tehty.

Mukava kun jätit kommenttia ja poikkea toki toistekin, jos satu blogiini eksymään. :)