maanantai 30. elokuuta 2010

3-vuotiaan Isabellan ennakkosynttärit + intialaista ruokaa

Viime torstaina 26.8 oli tosiaan Isabellan 3-vuotissyntymäpäivä, jolloin juhlimme pienimuotoisesti "ennakkosynttäreitä", koska oikeat isot juhlat järjestetään vasta myöhemmin kuukauden päästä. Neidin isänäiti viettää kesälomaansa vasta nyt ja saapui luoksemme pariksi päiväksi juuri sopivaksi Isben syntymäpäiväksi . Meillä oli hurjan kivaa ja paljon tekemistä, minkä vuoksi aika meni kuin siivillä. 

Ensin aamulla avattiin lahjoja.
PhotobucketPhotobucket

Paketeista paljastui yllättäen Muumia ja Hello Kittya. :D
Photobucket

Sitten vähän myöhemmin päästiin jo itse asiaan eli kakkuun. Minun oli tarkoitus leipoa itse kääretorttu, mutta sitten mie olinkin liian laiska ja tyydyin ostamaan kaupasta valmiin kakun. Isbe sai itse valita ja tämä oli hänen suosikkinsa.
Photobucket

Tosi toimissa eli kynttilöitä puhaltamassa.
Photobucket

Valmista tuli: kaikki saatiin puhallettua ja ilme on niin ylpeän tyytyväinen kuin vain kolmevuotiaalla voi olla. 
Photobucket

Myöhemmin päivällä lähdimme kaupungille kiertelemään, leikkipuistoilemaan ja lopulta nälän kurniessa menimme intialaiseen ravintola Shalimariin, jota mie olen tainnut aiemmin hehkuttaa täällä. Annokset ovat valtavia ja edullisia. Ei jaksettu syödä annoksiamme kokonaan ja mietittiinkin, että ensi kerralla pitää kyllä ottaa suosiolla lasten annos, joka on sekin riittävä. 
Photobucket

Yritin ottaa Bellasta ja neidin  mummista yhteiskuvaa, mutta se osoittautui haastavaksi, kun Isbe alkoi pelleilemään. (Kuten kuvasta saattaa huomata, niin neidin uusin huvitus on vaatteiden vaihto, jota harrastetaan välillä monta kertaa päivässä. Teini-ikää odotellessa. :D )
PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucket

Asuni koostui pitsistä ja mustasta kirppismekosta. Parempaa kuvaa ei valitettavasti ole tarjolla.
Photobucket

Nyt alan tekemään ruokaa, jotta ehdimme syödä Isabellan kanssa ennen erääseen kokoukseen menoa. Siitäkin huomaa syksyn saapumisen, että kalenteriin ilmestyy taas erilaisten järjestöjen kokouksia ja iltakouluja kesälomatauon jälkeen.

2 kommenttia :

Tommi kirjoitti...

http://img.photobucket.com/albums/v490/ilona_y/ilosaarirock10037.jpg
Tämä näyttää aivan tulevalta ex-vaimoltani (aikaisemmasta postauksestasi)

ilonasi kirjoitti...

Joo, tehän oisitte ihan loistava pari. Sie olet onneksi niin pitkä, kun tuleva ex-vaimosikin on lähes 180cm. Lisäksi, kun hän pian valmistuu psykologiksi, niin hän voi hoitaa sun päänsisäistä hyvinvointiakin. :D haha