tiistai 24. elokuuta 2010

Tiistain ajatuksia ja eräs suomalainen "tyyli-ikonini"

Tänään on ollut todella mukava päivä. Päätimme viettää Isabellan kanssa vapaapäivää, eli neiti ei mennyt päiväkotiin, enkä miekään tehnyt mitään opintoihin tai muuhun vaativaan aivotoimintaan liittyvää. Hieman meinasi aamulla naurattaa, kun kävimme ruokakaupassa ja maitokaapissa hyllyttämässä ollut työntekijä kuunteli SMC Hoodrats'ia.

Tarinoita lähiöistä Helsingin, on asioita mitkä vois olla paremmin,
mä en niitä p*****kaan murehdi, pureksi, mä oon North Side nugetti
Myöhemmin luoksemme saapuivat kyläilemään eräs äitikaverini ja hänen kaksi ihastuttavaa lastaan. Jotenkin hassua, että olemme A:n kanssa samanikäisiä, esikoisillamme on ikäeroa vain pari kuukautta, A on opiskeleva kotiäiti, naimisissa ja nyt hän odottaa jo kolmatta lastaan. Tai siis se on hassua miten erilaisissa elämäntilanteissa olemme, mutta tärkeintä onkin kulkea omaa itselleen hyvältä tuntuvaa elämänpolkua. Olen myös todella iloinen siitä, että lähi- ja ystäväpiiristäni löytyy niin paljon erilaisia ihmisiä, koska olisi todella kapeakatseista ja suorastaan tylsää viettää aina aikaa vain tietyn tyylisessä seurassa. Kliseitä heitelläkseni: erilaisuus on rikkautta. Niin se todellakin on. 

Lapsista saankin aasinsillan siihen, että minulla on kamala vauvakuume! En siis todellakaan halua itse lisää jälkikasvua tällä hetkellä, mutta olisi ihanaa jos joku Jyväskylässä asuvista ystävistäni saisi vauvan. Mieluiten sellaisen pahasta koliikista kärsivän, jonka mie saisin yöksi hoitoon, niin lähtisi tehokkaasti vauvakuumeen rippeetkin. :D haha Mutta kyllä mie joskus vielä haluaisin kokea raskauden ja vastasyntyneen ihmeen. 

Kävin tänään myös SATS:lla ystäväni kanssa ja tulikin vedettyä kunnon aerobinen treeni: 22 minuuttia juoksua matolla ja 60 minuuttia crosstrainerilla. Nyt ajattelin vielä ennen nukkumaanmenoa katsoa Ajankohtaisen kakkosen ja lukea uusimman Glorian. Sitä ennen esittelen vielä erään suomalaisen "tyyli-ikonini", mitä eräs lukijani toivoi. Tyyli-ikoni on ehkä hieman liioittelua, mutta valtiotieteiden tohtoria ja Suomen Pankin johtokunnan jäsentä Sinikka Saloa siteeratekseni: "Arvostan itsenäisiä, päämäärätietoisia, optimistisia ja rohkeita ihmisiä."

Maria Guzenina-Richardson on eräs esimerkki, joka täyttää mielestäni nämä kriteerit. Tosin jottei menisi liian muka-filosofiseksi, niin todettakoon vielä, että kaipaisin Guzenina-Richardsonin eleganttiin tyyliin lisää väriä ainaisen mustavalkoisen sijasta. ;)
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket

Kuvat: Google

0 kommenttia :