maanantai 9. elokuuta 2010

Pikainen iltatervehdys, ostoksia ja tuliaisia

Iltaa,
tänään on ollut ensimmäinen päivä reissusta palaamisen jälkeen. Aluksi tuntui vähän orvolta olla taas Isabellan kanssa kotona, sillä olemme viimeksi olleet kahdestaan lähes kuukausi sitten. Ensin oli Ilosaarirock Joensuussa, sieltä palattuamme meille tuli samana iltana eräs ystäväni, sitten isä ja Vilhelmiina-siskoni kyläilivät luonamme Jyväskylässä, sitten lähdimme Muumimaailma-retkelle ja neidin mummolaan Pohjanmaalle. Nyt siis viimein kotona ja elämä alkaa hiljalleen palautua arkiuomiinsa - ainakin hetkeksi.

Isabellan isän vanhemmilla näimme myös neidin Tukholmassa asuvaa isoisotätiä, joka oli käymässä Suomessa Sveitsin, Ranskan Rivieran ja Saksan reissujensa päätteeksi. Hän tuo aina Isabellalle ihania tuliaisia, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus. 
Image and video hosting by TinyPic

Uusi tarhareppu ja Ralph Laurenin mekko, joka kyllä kaipaisi silitysrautaa laukun pohjalla matkaamisen jälkeen.
Image and video hosting by TinyPic

Itse sain yhdistettynä tuliaisena ja jälkikäteisenä valmistujaislahjana Kenzon hajuveden ja valkokultaiset korvikset pienillä timanteilla.
Image and video hosting by TinyPic

Kun aiemmin mainitsen shoppailleeni Turussa, niin tällä kertaa ostokset täydensivät ainoastaan Isabellan vaatekaappia. Tosin osa näistä on lahjoja/tuliaisia neidin mummolta ja isoisotädiltä.
Image and video hosting by TinyPic

Isbekin halusi poseerata kameralle.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Nyt kun ostokset ja tuliaiset on esitelty sekä jätetty pikaiset iltahöpötykset, niin menen katsomaan Diiliä ja sitten äkkiä nukkumaan. Huomenna on ohjelmassa ainakin kuntosalia, kaverin näkemistä, ensi viikon rahoituksen tentteihin lukemista sekä postissa ja muilla asioilla käyntiä. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

Ps Lisäsin Huuto.netiin vähän myytävää. Kiinnostuneet voivat katsastaa kohteeni täältä.

0 kommenttia :