maanantai 23. maaliskuuta 2009

En vahtais vaik voisin näit fiiliksii toisiin

"Näit iltoja kun vaan istuu himassa oman onnensa nojassa ja omiensa kanssa
Ei vaihtaa vois eikä tahtois parhaisiinkaan bileisiin plus niiden jatkoihin
En vahtais vaik voisin näit fiiliksii toisiin

Ei sanaakaan, sanat vaan satuttaa. Tässä ja nyt on kaikki hyvin
Taas jokainen mesta mihin meen, jokainen tyyppi jonka nään
Huomen ehkä jo poissa mut täällä vielä tänään
Oon kuullu että kärsimys määrittää ilon määrää, kunhan vaan saisin sen mahtumaan mun pään sisään"

-Ritarikunta: En vaihtais

Toi biisi <3 Sen lisäks et se on yks mun lemppari repeat-jumituslaulu ikinä, niin se kuvaa myös hyvin mun tän hetkisiä fiiliksiä. On jotenki raukia, rauhallinen ja onnellinen olo. Mulla on kaikki -tai ainaki ne tärkeimmät asiat, jotka elämässä oikiasti merkitsee!- hyvin ja oon enimmäkseen tyytyväinen elämääni.

Kuten oon aiemmin ehkä jossain sivulausees maininnu, niin mie oon tosi tunteellinen herkkis ja oikia dramaqueen. Eilen nimittäin oli ihan toinen ääni kellossa: itketti ja ärsytti vuoron perään. Sit kuulin, et eräs mun rakkaista ystävistä eli eräs Isabellan kummitädeistä on tulossa ei nyt tulevana viikonloppuna, vaan sitä seuraavana Jyväskylään viikonlopuks.

Mie oon viimeks nähny K:ta jouluna ja sitä edellisen kerran VIIME VUOJEN huhtikuussa, eli nyt on todellaki korkia aika taas. Ilo yltyi entisestään, kun eräs toinen Isabellan kummitädeistä (Isabellalla on siis 6 kummia: 2 kummisetää Kokkolas, 1 kummitäti Vaasassa, 1 kummitäti Turussa ja vielä sekä kummitäti että -setä täällä Jyväskylässä :D) eli J lupautui lapsenvahdiksi tuolloin. Eli meillä on bileet K:n kans ja lähetään verestään vanhoja muistoja Jyväskylän yöhön!

Tulevaa meininkiä kuvaa ehkä hieman se, että K kutsuu Jyväskylää köyhän miehen Suomen Las Palmasiksi eli villiä on meno :D Sitäpaitsi mie itekki käyn nykyään NIIN harvoin baareissa, et menen itekki täysin turistista tai vähintäänki ulkopaikkakuntalaisesta :D :D haha.

*
Mie oon myös ollu tosi ahkera tänään: oon tehny yhtä tutkimielma-harjoitustyö-what-ever-you-wanna-call-it-juttua 4 sivua, tiskannu jumalattoman kasan tiskejä (komeilevat kohta nähtävissä päivän asu-kuvissa vielä ;) ). Ja eilisestä siivouksesta tippuu myös propseja, eikös vain? Ei nimittäin oo ihan läpihuutojuttu siivota tällänen 80m2 neliö. Lisäks SATS:lla on nopeeta toimintaa: täytin eilen netissä sen ilmaisen treeniviikkohakemuksen ja jo tänään sieltä soitettiin. Sovin huomiselle ajan ja nyt yritän arpoa, et menisinkö heti huomenna reippaileen vai vasta keskiviikkona. We'll see. :)

Korkia aika todellaki mun kyllä vähä innostua taas tästä urheilusta, kun jotain kertoo jo sekin, et mun piti pysähtyä miettimään, että missä mun treenikamat ja salivehkeet oikee ees on? :D Toisaalta taas hyötyliikuntaa mie saan kyllä senki eestä päivittäin ja kyllä habaki pysyy iha hyvässä kunnossa, kun nostelee tommosta lähemmäs 12kilosta neitokaista,haha.

Huomenna siis eka luennolle pitkästä aikaa (ei onneks ku yks luento, eli ei paha) ja kahentoista jälkeen SATS:lle ja sit pitäs taas kirjottaa ees yks luku mun tutkielmaan. Illalla ehkis kaverin kans jumppaileen SATS:lle ja keskiviikkona näen yhtä äitikaveriani pitkästä aikaa. Kaikkea muutakin kivaa tievossa :)

Ennen kuin eksyn kirjottaan jonku ylipitkän (ja tylsän ;D) romaanin tänne, niin nyt niitä päivän asu-kuvia. Niitä on sit tulossa aika monta, kun tämä(-kin) vaate on yks lemppareistani ja lisäksi tota fuksianpunaista mekkoa voi pitää päällä niin monella eri tavalla. Helman pituuden voi resorin ansiosta itse päättää rohkeustilasta ja fiiliksestä riippuen.

Minimittasena
Photobucket
Aavistuksen siveellisemmin
Photobucket
Tai täydessä koko pituudessaan
Photobucket
Photobucket
Esittelyssä tiskivuori (musta tulis huono kotirouva :D)


Tällästä siis tänään :)
Photobucket

Mekko: Budapestista, Unkarista vuosia vuosia sitte.
Korkkarit: Ellos

6 kuvaa yhestä asusta, aika pateettista :D Mutkumutku.

Ja ennen kuin leimaatte mut ihan kaheliksi, niin haluan muistuttaa että mie en suinkaan oo ainut, joka poseeraa pöydän päällä. Ainakin Salonkijuorujen kaimani harrastaa myös samaa! ;)

ps. Jaksoko tätä ees kukaan lukia loppuun asti? Saa ilmiantaa itsensä papukaijamerkkien ja kunnianosoitusten toivossa.

3 kommenttia :

Laura kirjoitti...

Mulle mulle papukaijamerkki!! :D

ilonasi kirjoitti...

Laura: Hahaha, joo saat papukaijamerkin lisäks kaupan päälle myös 10 pistettä ;D Kiva kun kävit lukemassa ja tule toki toistekkin!

j.vee kirjoitti...

Minä luin tietenkin!