sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Vinkki liikunnan ja SATS:n ystäville

Sunnuntai-iltana on ajatukset jo seuraavassa viikossa ja kaikissa kivoissa jutuissa, joita on tulossa lähiviikkojen aikana (niistä myöhemmin lisää), enkä jaksa kirjotella sen pitemmin. Halusin vain tulla kertomaan, että kaikki liikunnanystävät ohoi: SATS tarjoaa nyt ilmaisen treeniviikon kaikille halukkaille!
Photobucket

Täältä lisätietoa ja ilmottautuminen: SATS -ilmainen treeniviikko
Photobucket

Ite ainaki ajattelin mennä purkaan ylimäärästä energiaa ja opiskeluaggressioita yms. tonne endorfiinin toivossa :) Mie oon muutenki harkinnu SATS-jäsenyyttä: siellä kun on opiskelija-alennuksen lisäksi lapsiparkki, eli helpottas huomattavasti mun kuntoiluja.
Photobucket

Hauskaa tulevaa viikkoa kaikille ja mie palailen huomenna. :)

6 kommenttia :

Nekta kirjoitti...

Ei vitsi sain ehkä parhaat naurut tosta Heidi&Spencer kuvasta :D

ilonasi kirjoitti...

Nekta: Mikä vika siinä kuvassa muka on? :D Musta ainaki ois enemmänki ku siistiä, jos poikkis pitäs sateenvarjoa ylläni etten vain sais auringonpaistetta tai ehkä jopa muutaman sadepisaran -olenhan tehty sokerista, u know. Hahha.

Kiva kun eksyit vierailulle ja jätit vielä kommentinkin. Tule toki toistekkin! :)

Nekta kirjoitti...

Nomutta siis, jos on urheilemassa niin hikihän siinä kuitenkin tulee niin tuskin mitään eroa tekee siinä sit pieni sade, vaatteet joka tapauksessa kuivana pysy ;)

Ja juu, kyllähän tuota ittellekkin saisi joku tulla sateenvarjoa pitään pään päällä sateella aina kun urheileen lähtis. Tai SIIS, jos joskus ees urheileen pääsis lähteen.

Nekta kirjoitti...

*Siis "vaatteet EI jokatapauksessa kuivana pysy".

Kirjoituksen kultainen taito taas hukassa.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!Oletko jo hankkinut SATS-jäsenyyden?

-Hanna-

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

En ole hankkinut vielä jäsenyyttä, mutta haluaisin kyllä. :) Ehkä sitten syksymmällä, tai viimeistään sitten kun valmistun ja (toivottavasti) saan "kunnon" oman alan töitä.

Käytkö itse SATS:lla vai miksi kysyt? :)