maanantai 30. maaliskuuta 2009

Takatalvi iskee kyntensä levottomaan tuhkimoon

Ei ois pitäny viimeksi hehkuttaa kevättä, kun heti seuraavana päivänä iski kunnon takatalvi lumisateineen. Onneks ei kuitenkaan oo pakkasta, vaan ollaan nippanappa plussan puolella!

Eilen oli joka tapauksessa tosi kiva päivä. Leikin kunnon kotiäitiä, sillä aamukymmeneen mennessä olin pessy jo koneellisen pyykkiä ja leiponu sämpylöitä! :D Tsemppasin myös sen verran, että näin kavereita, joita on ollu tarkotus nähä jo KAUAN, mutta aina on tullu muka jotain muuta kuten opiskelu- ja työkiireitä. Ensin iltapäivällä tuli käymään eräs opiskelijakaveri ja illalla mentiin vielä Isabellan kans kyläileen kaveripariskunnan luo. Oli kivvaa - no milloimpas juoruaminen ja kavereiden näkeminen ei ois?! :)

Tänään sen sijaan on ollu jotenki huono päivä. Oikiastaan mie tiiänki mikä mättää: oon väsyny (oon nukkunu viime yönä tosi huonosti) ja mua stressaa. Erityisesti stressiä ja jännitystä aiheuttaa huominen graduni tutkimussuunnitelman esittely. En oikein ees tajua miks, mut mua jänskättää se. Muutenki tulossa on tiukka viikko, kun tiistai, keskiviikko ja torstai-illat istun yhen kurssin luennoilla niinkin ihanaan aikaan kuin 17-20.30. Oh yeah!

Loppuviikosta onneks helpottaa ja on tosi kivoja juttuja tiedossa, kun perjantaina ois ensin tarkotus mennä kahville yhen kaverin kans, jota en oo nähny iäisyyksiin. Ja iäisyydellä tarkotan todellakin iäsyyttä eli about 2vuotta tarkemmin sanottuna. Säälittävää :D No, pääasia että nyt viimeinki nähhään!

Lisäks perjantaina tulee Isabellan kummitäti K Vaasasta tänne viikonlopuks ja lauantaina ois tarkotus lähtiä pistään jalalla koriasti sillä "Jyväskylä on köyhän miehen Suomen Las Palmas"-tyylillä. Sit ens viikolla kutsuukin jo pääsiäisen vietto Lappissa. Ihana päästä äidin hellään huomaan ja ruokapöydän ääreen. Ja nähä kaikkia vanhoja kavereita ja kaikkea. Love it! <3

*
Heh, nyt mulla ei enää ärsytäkkään. Tosin pakko vielä nyyhkiä sen verran, että SATS:n ilmainen treeniviikkoni päättyi tänään, nyyh!

Eiköhän tässä ois tarpeeksi ininää yhelle illalle, joten päivän asua vielä loppuun, var så god.

Isabella oli vähän möks.
Photobucket
Mut sit neitokainen onneks piristy, eikä äitiäkään kiukuttanu enää. :)
Photobucket
Photobucket
That's it for today. To be continued.
Photobucket

Housut: H&M
Paita: Vero Moda
Cowboy-saappaat: Click Shoes
Korvikset: Vila

1 kommenttia :

j.vee kirjoitti...

vooooi! me kerkeemme näkemään kun palaat Lapista! pistän sulle vielä viestin aamulla, nyt en enää kehtaa ku kukun taas näin myöhää. hih, hauskaa reissua xx