torstai 5. maaliskuuta 2009

Modern schoolgirl-look

Kerrompas teille hieman eilisestä, kuvien kera luonnollisesti :)

Äiti lähti juuri ajamaan takaisin Lappia kohti ja itelläkin päivän ainut luento alkaa vasta 14.15, eli tässä on hyvin aikaa.

Eilen juhlittiin siis äidin hiljattain olleita 50-vuotissynttäreitä. Mentii koko konkkaronkka kaupungille pörräämään ja sitten vein äitin yllätyksenä shoppaan ja lupasin maksaa kaiken. Löydettiin sit mamille mustat suorat housut, farkut, toppi ja musta perusmekko. Voi kuulostaa turhamaiselta, mutta itse ainakin uskon uusien vaatteiden piristävän -varsinkin kun äiti ite ostaa NIIN harvoin itelleen mitään :) Sitäpaitsi haluan antaa lahjan, jolle on oikiasti käyttöä ja joka tulee tarpeeseen!

Shoppaamisen jälkeen mentiin vielä Rossoon syömään.

Mun äiti se vasta onki hyvä ottaan valokuvia, ne on kolmenlaisia:
Liian tummia


Suht onnistuneita ainakin väritykseltään (tosta ilmeestä nyt en oo niin varma :D haha ps. hienosti hiukset pitkin päätä, kun on tuntitolkulla ollut hattu päässä)


Tai sitten kolmas vaihe: ylivalottuneita


Söin ihanaa vuohenjuustopastaa <3


Illalla mun yks kaveripoika pyys mua sen seuraks baariin, mut en sit malttanu mennä, kun oli äitin vika ilta täällä Jyväskylässä. Sitäpaitsi äiti paisto meille vohveleitakin, niin päätös oli helppo! :D Kuulostan ihan 8-vuotiaalta, mutta kun tosiaan näen äitiä niin harvoin <3 Viimeks jouluna ja seuraavasta kerrasta ei oo vielä tietoa, kesällä viimeistään.

Tälläisenä käppäilin kaupungilla:
Photobucket
Photobucket

Takki: H&M / huuto.net
Saappaat: Ellos
Huivi & Hanskat: mistälie

Päivän asu:
Photobucket (Isabellaki tahto kuvaan :D)
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Poolopaita: H&M
Sukkahousut: Lindex
Vyö: kirppis
Hame: kirppis
Saappaat: Ellos
Kaulakoru: Glitter (?)

Oonko mie ainut vai tuleeko muillaki mieleen tosta vähän koulupuvut? Kai toi on joku mun oma modern schoolgirl-look :D haha

Vertailun vuoksi laitan tänne ikivanhan kuvan, jossa mulla on ihan oikia koulupuku päällä:

Kesä 2002 Johannesburg high school, Etelä-Afrikka
Photobucket

Sori laadusta, mut skannattu alunperinkin huonolaatuisesta kuvasta. Oon tossa just täyttäny 16-vuotta ja päässy ysiltä pari viikkoa sitte. Lähin suoraan peruskoulun jälkeen kesäks 3kuukaudeksi vaihtoon Etelä-Afrikkaan Johannesburgiin. Koulussa oli tosi tiukat säännöt: koulupuvun lisäksi ei saanu meikata ja jopa kenkien värikin oli määrätty!

1 kommenttia :

Havanna kirjoitti...

Moi Ilona, Havanna täällä :) Blogisi on ihana lisä listalleni, kun olen juuri sellaisessa siirtymävaiheessa, että siirryin vähitellen ensirakkaudestani leivontablogeista kohti muotiblogeja. Luen tätä kovin mielelläni - olette Bellan kanssa ihana ja filmaattinen tyttöduo <3

Ja mä ainakin näen school girl -efektin myös :D Sellainen pieni scottish-vivahteinen boarding school -juttu...? Haha, en kyllä tiedä sallitaisiko oikeassa boarding schoolissa noin tyylikästä daamia, mutta kuitenkin.