maanantai 9. maaliskuuta 2009

Golden girl meets Maya-aurinkokuningatar

Blogini on viettänyt hiljaiseloa viikonloppuna. Lauantaina olin tosiaan töissä, hyötyliikunnan ja rahan säästön nimissä pyöräilin taas työmatkat, tällä kertaa yhteensä lähemmäs 14km -kiitti pääkalloliukkaista keleistä! Töissä oli tosi vilkasta kuten lauantaisin yleensäkin, eli kotiin tullessani olin töiden ja pyöräilyn vuoksi jo hieman väsynyt ja mikäs sillon ois enempää piristänykkää ja fiilistä iltaa ajatellen nostanukkaan, kun riitely ja draamailu yhen henkilön kanssa.

Itkeä tihrustin siis hieman -tai oikeastaan vähän enemmänkin, mutta sain sit kuitenkin fiiliksen kavereiden tsemppauksella uudelleen vauhtiin. Joten eikun tyylikkäästi itkut pyyhkimään ja bilekuteet niskaan. Halusin päästä koeajamaan uusia ystäväni tuliaisina tuomia kultaisia paljettikorkkareita, joten kultaisella golden girl meets Maya-aurinkokuningatar-teemalla siis mentiin! Oon ostanu ton topin jo monta vuotta sitten ja tykkään siitä vieläki hurjasti :)
Photobucket
Photobucket
Sit piti keskittyä taas nestemäiseen tankkaukseen...
Photobucket
...Jotta jakso taas ottaa kuvia :D :D haha
Photobucket
Photobucket

Aurinkokuningatartoppi: Sisterpoint
Hame: Mango /kirppis
Kengät: ystävän tuliainen ulkomailta

Baarijonossa paljastaessani, että mulla on kamera mukana oli kaverien reaktiot tälläsiä: "Voi ei! Laitat meistä sit kuitenki kuvia blogiis" :D :D Eli super innostuneita olivat. Säästän tällä kertaa kavereitani ja kavereideni iloksi jätän heidän kasvonsa paljastamatta. Ite baarista otettiin muutenki tosi vähän kuvia, ehkä joku 4 koko illan aikana. Ehkä se kertoo siitä, että oli muutaki tekemistä baarissa kuten tanssiminen ja kaverien kanssa hauskanpitäminen, eikä kerinny napsia kuvia ;) haha

Repesin tälle random-taustailijan ilmeelle. Tiesiköhän hän ikuistuvansa kameraani ja siks moinen jenkkihymy?:D
Photobucket

Tällänen mörrimöykky kotiin kömpi siinä aamuneljän aikaan.
Photobucket

Huippuilta oli ja teki kyllä niin hyvvää päästä PIIIITKÄSTÄ aikaa bilettään. Nimimerkillä entinen baarihai, nykyisin hyvin seestynyt ihminen :D

Paljon ois vielä muutaki kerrottavaa, mut kello on jo sen verran paljon, että jää huomiseen. Palaillaan siis, nyt adios!

ps. Mitäs piditte asustani? Entä pidätkö ite kullasta: vaatteissa, koruissa tai asusteissa? Kerro :)

0 kommenttia :