keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Urheilukärpäsen (uudelleen) puraisema

Musta on tullu TAAS urheiluhullu :D Oon eilen ja tänään käyny SATS:lla urheilemassa ja oon niin kaivannut tätä ihanan rentoa ja raukiaa olo, mikä tulee palkintoja rankan treenin jälkeen! <3

Ilahduttavaa myös se, että Isabella oli heti kuin kala vedessä lapsiparkissa, vaikka äitiä jänskätti etukäteen neidin sopeutuminen. Toinen ilahduksen aihe on se, että ei mun kunto oo mihinkään kaonnu pitkähköstä -kröhöm- treenitauosta huolimatta (tosin hyötyliikuntaa harrastan kyllä ahkerasti, mut siis sellasesta "kunnon" treenistä on vähä aikaa). Ihan hyvin jakso eilen suht isoillaki painoilla bodypumpissa ja tänään taas jakso hyvin pomppia, hyppiä ja ennen kaikkea hikoilla aerobisemmalla tunnilla. Huomenna taas ennen luentoja spinningiin -tai no SATS:lla sitä kutsutaan cyclingiksi- ja sieltä sit yliopistolle :)

Ikävä kyllä tätä liikkumisen riemua SATS:lla kestää vain ensi viikon maanantaihin 30.3 asti, jolloin ilmainen treeniviikkoni päättyy. Tosin jos saisin kesätöitä, niin raaskisin ehkä liittyä jäseneksi ihan oikeastikin... Hmmm.

Nyt pitemmittä löpinöittä päivän asu-kuvia.
Photobucket
Photobucket
Kattokaa, eikö ookki mun haba jo selvästi kasvanu eilisen ja tän päivän ahkeran treenailun tuloksena?:D :D Tätä menoa musta tulee voimanainen, haha.
Photobucket

Hame: Gina Tricot
(Teko)mokkanilkkurit: Ellos
Paita: H&M

Nyt teen vielä hetken koulujuttuja ja yritän kerranki mennä ajoissa nukkumaan, koska Isabella ei näytä hevillä luopuvan uudesta ihanasta tavastaan herätä AAMUKUUDELTA, murr! :D

2 kommenttia :

j.vee kirjoitti...

Sats on kyllä niin upee. Olin ite jäsenenä kaks vuotta ja oli lopetettava vuoden vaihteeseen kun ei yksinkertasesti oo rahaa! Mutta haluan jo takaisin..

ilonasi kirjoitti...

J.vee: Joo SATS on kyllä über hieno, mut ikävän kallis :P Varsinki jos vertaa, et yliopistoliikunta on 30e KOKO VUOSI ja SATS:n opiskelijahintaki 55e/kk, murr!

Mut toisaalta jos miettii, niin vähänkö toi 55euroaki menee kuussa pienissä erissä kaikkeen paljon turhempaanki, kuten shoppaukseen, karkkiin & mässyyn, baariin jne. ;D