maanantai 3. elokuuta 2009

Arkeen paluu ja prinsessan meikkileikit

Otsikon mukaisesti tänään palattiin arkeen: neiti päiväkotiin reilun 2kk tauon jälkeen ja mun piti viettää ahkera tehopäivä opiskelujen suhteen. Hyvä yritys: vein Isabellan puol ysiks päiväkotiin, tulin kotiin ja ajattelin nukkua pienet päiväunet, joiden jälkeen oli tarkoitus alkaa hommiin. No yritys hyvä kymmenen, sillä heräsin 12.40. :D Oli hieman univelkaa.

Meinas vain tulla hieman kiirus, sillä 14.00 oli pienimuotoinen Jyväskylä-blogimiitti ja sitä ennen piti käydä suihkussa, syödä aamupala jne. Hyvin kuitenkin kerkesin loppu peleissä ja oli tosi kivvaa! Kiitos kaikille. :)

Laitan kuvia ja kerron enemmän tosta miitistä, kun oon saanut muiltakin kuvia, sillä iteltä löytyy vain pari hassua kuvaa. Tämän näköisenä joka tapauksessa olin liikenteessä, eli päivän asu var så god.
Photobucket

Ilona <3 pitsi, pikkumustamekot, punainen väri ja helmet. Jos mulla ois varaa, niin mie pukeutuisin varmaan pelkkään Chaneliin, haha. :D
Photobucket

Argh, miks Photobucket tekee kuvista näin epätarkkoja ja sumeita?! Pääasia kuitenkin, että saa joten kuten selvää. :)
Photobucket

Pitsimekko: Gina Tricot (yks parhaimpia aleostoksiani, 4.90e)
Helmet: Yo-lahja
Korkkarit: Anttila :D

Niin ja sitten vielä pikkuprinsessan meikkileikit part II
Photobucket

Muistatteko, kun aiemmin oli huulipunataiteilut täällä? Tänään oli vuorossa poskipuna.
Photobucket

Puhuin puhelimessa ja sillä aikaa neiti oli kaivanut laukustani poskipunan. Oikea oppisesti oli kuitenkin sutinut sitä suht oikeaan paikkaan. :D Meikkileikkien jälkeen piti tietysti poseerata ylpeänä.
Photobucket

Ja vähän naureskellakin.
Photobucket

5 kommenttia :

Lumo^ kirjoitti...

isabella on aivan mielettömän suloinen!!:)

tipitii kirjoitti...

Suloisia meikkailukuvia :) Ja tuo mekko on kanssa tosi nätti, harmi ettei eteeni osunut samoja aleja kolutessani

Henna kirjoitti...

Mäkin katselin tuota sun mekkoa, että sopii sule täydellisesti :) Ihana tyttö sinulla.

Anonyymi kirjoitti...

Teilla on ainakin ollut hauskaa! :)

Terkuin, M

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Lumo^: Kiitos, Bella on kyllä suloinen, mut myös tosi pippurinen välillä. :) Ja hei, sun pitää ehottomasti tulla ens kerralla miittiin! Mua himottas vähä joku baarimiitti vaik ens kerralla, haha. :D

Tipitii: Kiitos, mieki tykkään tosta mekosta ihan hulluna. Oli todellakin tosi hyvä löytö. Kiva muutenkin kun jätit kommenttia, tuu toistekin. :)

Sunshe: Voi kiitos! Ja oli kiva tutustua. :)

Anonyymi: Voi kiitos M! Mie nyt oletan, että sie oot eräs Bellan kummitädeistä, toivottavasti en oo väärässä? ;D Ja kiva kun eksyit blogiini ja jätit vielä kommenttiakin.