maanantai 17. elokuuta 2009

Pannukakkukestit ja muuta mukavaa, eli viikonlopun kertausta

Huh,

melkonen tehotouhupäivä taas tänään takana. Oon mm. oikolukenu ja viilaillu pilkkua reiluun 20 sivuun tekstiä, jota oon tässä kesän aikana kirjottanu, käyny kaupassa, pyykänny, hoitanu juoksevia asioita, lähettänyt kaikki Isabellan 2v-synttärikutsut yms.

Nyt kuitenkin lupaamieni kuvien pariin, jotka ovat siis viikonlopustani, joka oli superkiva kaikin puolin. :)

Ensin perjantaina

Mentiin katsomaan M äitikaveriani, jonka kanssa tutustuttiin synnytyssairaalassa. Oltiin huonekavereita: Antonilla ja Isabellalla on tasan 2 päivää ikäeroa, mutta nyt Antonista on tullut isoveli ja mentiin katsomaan ensimmäistä kertaa suloista Petra-vauvaa.

Isabella lähtökuopissa hoputtamassa äitiä, nyt mennään jo!
Photobucket

Isabella antoi Petra-vauvalle pienen lahjan.
Photobucket

Tai no ei Petra enää mikään pienen pieni vauva ollut, vaan 3kk ISO neiti! Kauhia, kun vauvat kasvaa nopeesti. Harmi, kun mie en neitokaista kerinnyt näkemään ihan pienenä vastasyntyneenä, kun oltiin kesä muualla. :(
Photobucket

Isoveli Antonkin tuli tutkimaan pikkusiskon saamaa lahjaa.
Photobucket

Sitten siirryttiin keittiön puolelle, jossa meillä oli pannukakkukestit.
Photobucket

Pannaria, jäätelöä ja mansikkahilloa, nam!
Photobucket

Hyvin näytti maistuvan noille taaperoille ja kyllä äiditkin tais "vähän" herkutella. ;)
Photobucket

Kattokaa mitä mie sain syliini: VAUVAN! Oon hätääntyneestä ilmeestä päätellen unohtanu täysin, miten noin pienten kanssa toimitaan, haha. :D
Photobucket

Lapset kasvaa niin nopeesti, että tollasten pikkusten sylissä pitäminen vain pahentaa mun vauvakuumetta. Älkää käsittäkö väärin, nyt ei TODELLAKAAN ole pikkukakkosen aika. :D Pitäs varmaa ottaa joku pahasti koliikkinen vauva yökylään, niin katoais ne vauvahaaveet, haha.
Photobucket

Sit kun lähettiin kotia kohti, niin tultiin jotain mulle uutta reittiä. Tuolta pyörätiesillalta oli mahtavat näköalat Kuokkalaan ja Lutakon yli.
Photobucket

Juuri sopivasti meille, niin tuolla paikalla oli valmiiksi ottamassa järkkärillä joku valokuvaajaharrastaja, pyysin häntä sitten siinä sivussa nappaamaan meistäkin pari kuvaa muistoksi. :)
Photobucket

Ja hänhän ystävällisenä ihmisenä otti, iso kiitos siitä.
Photobucket

Päällä mulla oli perjantaina:

Jumpsuit & Jakku: H&M

Sitten siirrytään lauantaihin.

Mulla oli lapsivapaata koko päivä, ja ensin meinasin käyttää harvinaisen vapaa-aikani siihen, että olisin tehnyt mukavan 9h työpäivän! :D Onneksi tulin järkiini ja ihan aikuisten oikeasti pidin vapaata rentoutuen hyvässä seurassa. Näin kavereitani, käytiin piknikillä, leffassa katsomassa Odottamaton ehdotus sekä terassilla juomassa mansikkamargaritat ja muuta muukin drinkki. :)

Piknikillä eväinä oli mm. mansikoita, salaattia, mangosmoothieta, valkosipulivoipatonkia, proteiinipatukka (se oli mun :D) ja tomaattivuohenjuusto täytteisiä pasteijoita.
Photobucket

Oltiin tollasen sievän pienen lammen vieressä.
Photobucket

Tosi kaunis paikka oli kyllä, mie en oo ennen tuolla käynykkää. :)
Photobucket

Sit siirrytään terassille ja drinkeille.
Photobucket

Ihanainen I. <3
Photobucket

Käytiin Passionissa ja Shakersissa.
Photobucket

Päällä mulla oli:

Musta kotelomekko: Zara
Pinkki vyö: äidin vanha
Samaa sävyä olevat pinkit avokkaat (jotka ei kyllä taijja kuvissa ees näkyä,heh): Spirit Store
Koristekukka: H&M
"Nahka"takki: H&M

Sunnuntaina

oli sateinen ja harmaa päivä, mutta ei annettu sen lannistaa meitä. Vaan puettiin kumpparit ja sadetakki päälle ja mentiin Isabellan kanssa ulos sateeseen hyppimään vesilätäköissä.
Photobucket

Voi sitä riemua!
Photobucket

Lapset ne tajuaa ottaa ilon irti kaikista pienistäkin asioista. <3
Photobucket

Mun pikkubella täyttää ensi viikolla jo 2vuotta! Mihin tää aika menee? Apua.
Photobucket

Tosi tapahtumarikas, mukava ja ennen kaikkea rentouttava viikonloppu siis takana. Miltäs meno näytti teidän silmiin? :)

5 kommenttia :

j.vee kirjoitti...

Kiva vkonloppu <3

Sain sun kutsun tai siis Bellan, sano sille että iso kiitos Jennalta Helsingistä! Mutta en tiedä vielä pääsenkö, mulla menee vkonloput hienosti töissä.. :( Katsotaan.

Niin, ja postasin äsken, käypäs nyt sit lukemassa kun oot kysellyt!

Ilona Ylinampa kirjoitti...

J.vee:

Kävinki heti kurkkimassa sun kirjotuksen. :)

Ja jos suinki vain kerkiät sillo, nii tuu ihmeessä ois tosi kiva. Ja siis vaik kutsussa lukee, et "ilmoithan tulostasi", niin voi kyllä päättää ihan vaik tyyliin samana aamunaki et tulee tai ei tuu. :)

Nauti siellä Helsingissä elosta!

Satu K kirjoitti...

Pakko päästä lätäköihin hyppimään! Ta no jos nyt sais edes omat kumpparit... En oo löytänyt mitään hyviä, tai löysin, mutten ostanu ja sit on harmittanu :/ Tykkään muuten tuosta mustasta kotelomekostas kovasti! Hieno naisellinen tyyli, kuten aina :)

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa muuten pitää noista "synnärikavereista" kii, serkullani 22v. ja hänen äidillään on vieläkin ystävinä tyttö joka syntyi samana päivänä ja hänen äitinsä :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Satu K:

Jee, tällä kertaa sun kommentti tuli perille! Ja kiitos, mieki tykkään siitä mekosta. Yks parhaimpia alelöytöjä ikinä. :)

Mullakaan ei oo kumppareita. :( Pitäs kyllä hankkia. Näin KappAhlissa vielä kesällä sellaset leopardikuvioiset 9.95e, vähänkö ois ollu siistit mut empä sit ostanu. Tosin en tiiä, et kuinkaha kestävät jotku KappAhlin alle kympin kumpparit sit ois ollu, haha. :D

Kiva kun jätit kommenttia, tee niin toki toistekin.

Anonyymi:
Joo, ehottomasti! On kyllä ollu tosi kivaa, kun on saanu uuen ystävän ja sit on vielä tosi "jännää" seurata Antonin ja Isabellan kasvua ja kehitystä, kun ovat niin saman ikäisiä. :) Kiitos myös sinulle kommentistasi!