sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Le weekend marvelous

Syyskuu ei ole alkanut osaltani mitenkään aktiivisella kirjoittamaisella, enkä voi edes syyttää kiireitä. ;) Tai onhan tässä ollut useampikin kokous ja Facebook täyttyy tapahtumakutsuista. Esimerkiksi tämän viikon aikana olen saanut muun muassa kutsun Toivotalkoisiin, Turvallisuusseminaariin, SVAL:n mentoroinnin loppuseminaariin sekä entisen ainejärjestöni Puolue Ry:n (Jyväskylän yliopiston valtio-opin opiskelijat) baarikierrokselle, fuksijaisiin ja kahvihetkeen, joissa olen siis nykyisin alumnina.

Totuuden nimissä on kuitenkin paljastettava, että tämä viikko sujui lähinnä laiskotellessa ja rentoutuessa. Päivät täyttyivät ajankohtaisohjelmien ja dokumenttien katselusta netistä, sanomalehtien ja tenttikirjan lukemisesta, liikunnasta ja ystävien näkemisestä. Pääpaino oli kuitenkin olla möllöttämisessä ja rauhoittumisessa. 

Viikonloppuna on sen sijaan ollut senkin edestä ohjelmaa ja varsin mukavaa sellaista. Ensin perjantaina vietimme illan Isabellan kanssa parin kaverini kanssa, eilen olimme koko päivän lasten syntymäpäiväkutsuilla ja tänään Isabellan isovanhemmat hakivat innokkaan neitokaisen pariksi päiväksi mummoloimaan Pohjanmaalle. Minulla on siis pari-kolme päivää aikaa tehdä ihan mitä huvittaa ja sen jälkeen joskus puolen viikon tienoilla lähden itsekin lakeuksia kohti ja tapaan toivottavasti mahdollisimman monta ystävääni, kaveria ja tuttua siellä.

Tänään tuli koettua uusi ja jännittävä elämys - moottoripyöräajelu. Minullahan ei ole ajokorttia, enkä ole elämäni aikana ole ajanut muita moottoriajoneuvoja kuin mönkijää ja moottorikelkkaa. Nyt pääsin kuitenkin moottoripyörän kyytiin ja se oli todella mukavaa ja hurjaa. Joskin vähän pelottikin. Erityisesti moottoritiellä ja kaarteissa, jolloin piti kallistaa ja pelkäsin aina, että kaadutaan. :D
Image and video hosting by TinyPic


Olihan tuo jännittävä kokemus ja hauskaa oli, vaikka ympäristöstä kiinnostuneena minun pitäisi tietysti moralisoida tuollaista harrastusta. ;) Silti oli kiva päästä kerran elämässään moottoripyörän kyytiin. Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Minulla ei ollut mitään tietoa, minkälaiset vaatteet tuossa ovat hyvät, joten puin päälleni nahkaa ja lisää nahkaa. :D Otin myös pari surkeaa peilikuvaa asustani.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 Turkisliivi: Tädiltä saatu
Tekonahkahousut: KappAhl
Tekonahkatakki: H&M
Slipoveri ja t-paita: Terranova / Tallinna
Nahkasaappaat: Aaltonen

Bellan isovanhemmat toivat minulle luotansa ison kasan talouslehtiä, joten riittääpä luettavaa Kauppalehti Optiosta, Talouselämään ja Arvopaperiin.
PhotobucketImage and video hosting by TinyPic

Voisinkin syventyä niihin seuraavaksi ja toivottaa kaikille mukavaa tulevaa viikkoa. :)

Ps. Jos blogiani lukee joku perheellinen, niin olen lisännyt Huuto.netiin muun muassa ReimaTecin unisex välikausihousut, Championin takin ja Tommy Hilfigeria. Kohteet löytyvät täältä.

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

olen vasta löytänyt blogisi, elikkäs uusi lukija! :) ihana blogi, hyvät asukuvat ja pirstakka blogi! jään seurailemaan! =)

ilonasi kirjoitti...

Voi miten kiva kuulla, kiitos kovasti kommentistasi. :) Piristit päivääni ja on aina mukava saada palautetta. Tosin nyt tuli kehusanoja niin runsaasti, että sie saat mut melkein punastelemaan täällä!

Joka tapauksessa kiva, jos jäät seurailemaan ja jätähän toki toistekin kommenttia. Mukavaa syksyä. :)