tiistai 23. elokuuta 2011

Kiinteistökuningatar Kaisa LIV:llä ja itsellä syysväsymystä ilmassa

Mie katson hyvin vähän televisiota, koska minulla ei ole aikaa tai mielenkiintoa tuhlattavaksi.  Välillä voi olla useita päiviä, etten avaa tv:tä lainkaan ja enimmäkseen tulee seurattua uutisia ja ajankohtaisohjelmia. Joskus on kuitenkin mukava vaihtaa vapaalle katsomalla aivot narikkaan hömppää. Tähän tarkoitukseen LIV:llä huomenna 24.8.2011 alkava Kiinteistökuningatar Kaisa vaikuttaa juuri sopivalta. 

Photobucket

Kaisa Liski (os. Haverinen) on laillistettu kiinteistönvälittäjä sekä myynti- ja konttorinjohtaja JYA:lla, eikä hän turhaan kehu olevansa kova myyntitykki. Olivathan esimerkiksi Liskin vuoden 2009 ansiotulot 130 000 ja pääomatulot 20 000 euroa. Kun huomioidaan vielä, että vuonna 2009 jylläsi taantuma, mikä heikensi asuntokauppaakin, niin hänen työnsä hedelmälle ei voi kuin nostaa hattua.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Itselläni on tämä viikko lähtenyt jotenkin todella tahmeasti liikkeelle. Olen nukkunut huonosti ja eilen Bodycombatissakin tuntui, ettei oikein olisi jaksanut yhtään. Onneksi treenin jälkeen tuli hetkellisesti virkeämpi fiilis, mutta muuten on aika nuutunut olo. Kenties kyseessä on orastava syysväsymys tai haikeus siitä, että kesä alkaa olla ohi. Tämä on ollut monella tavalla aivan mahtava ja hyvin tapahtumarikas kesä kaiken kaikkiaan, joten en millään haluaisi myöntää sen alkavan vetää viimeisiään.

I don't have time or interest to watch a lot of TV. Actually there can sometimes be several days, when I don't even open telly. On the other hand, occasionally it's awesome to watch some relaxing and light entertainment. Like this new Finnish reality show about a successful woman in real estate business.

This week I've felt quite tired and drained. Perhaps it's due to the fact that autumn is just behind the corner and I refuse to admit it. The summer has been so great and full of amazing experiences, that I don't want it to end.

2 kommenttia :

Comments kirjoitti...

Morjens täälläkin! Kiinteistö-Kaisasta liikkuu aika monenlaista mielipidettä, joista joihinkin yhdyn.. mutta pakko myöntää että harva nainen profiloituu oikeasti tehokkaana uranaisena. Harmi sinänsä että moni sortuu myös pyrkyrimäisyyteen, mutta sinänsä uranluonnista täytyy antaa krediittiä. Sama pätee mielestäni myös Martina Aitolahteen. En minä hänestä mediapersoonana perusta, mutta eipä ole tuolla otsikoissa valittamassa siitä miten maailma potkii päähän. Suosikkini lienee Lisa Sounio - tyylikäs nainen, joka uskaltaa olla myös vähän höppänä, mutta puskee silti uraansa eteenpäin. :)

ilonasi kirjoitti...

No heipä hei. Kiitos kommentistasi ja pahoittelen, että vastaan siihen vasta nyt. Mie oon samoilla linjoilla kanssasi Aitolehdestä (joka on oikeasti tosi kova tekemään töitä, mutta profiloitunut valitettavasti vähän aivottomaksi silikonibimboksi). Onhan tuosta Kiinteistö-Kaisastakin saanut lukea kaikenlaista, mutta ei silti voida kieltää, että hän on kova tekemään tulosta ja saamaan myyntiä aikaan.

Ja Lina Sounio on kyllä pro, itse seuraan hänen blogiaan. Olen kuitenkin ollut yllättänyt hänen kielioppi- ja oikeinkirjoitustaidoistansa niin blogissa kuin teoksissaankin. Ymmärrän, että kiiressä kirjoittaa vähän suuripiirteisesti, eikä ehdi oikolukea, mutta kyse on kuitenkin ihmisestä, joka elää kirjoituksillansa esim. kirjoillansa. :)