torstai 25. elokuuta 2011

Supernuorekkaan Ruotsin isoisotädin vierailu

Eilen kävimme ystäväni ja hänen lapsensa kanssa talonyhtiömme lastenjuhlissa, tänään oli Moskovaan töihin lähtevän opiskelukaverini läksiäiset, huomenna Isabellan 4-vuotissyntymäpäivät ja viikonloppuna mennään Linnanmäelle. Mukavaa ohjelmaa ja tekemistä siis riittää, hyvä niin.

Todella mukavaa oli myös tavata viime viikolla Isabellan Tukholmassa asuva isoisotäti, joka oli käymässä Helsingissä. Ensin kävimme syömässä Mayassa Kansallisteatterin vieressä Rautatientorilla.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Sen jälkeen mentiin leikkipuistoilemaan ja jätskille Kaisaniemen puistoon.
PhotobucketPhotobucket

Vaikka emme ole Isabellan isoisotädin kanssa sukua (hän ja Isabella sen sijaan ovat) ja meillä on paljon ikäeroa A-M:n kanssa, niin hän tuntuu yhdeltä ystävistäni. Olemme tiiviisti yhteydessä sekä keskustelemme kaikesta - ikävistä ja synkistäkin asioista. Lisäksi meitä yhdistää kiinnostus muotiin ja kauniisiin vaatteisiin. Kun viime syksynä etsin pitkävartisia nahkahanskoja Jyväskylästä tuloksetta ja A-M luki siitä blogistani (niin hän tosiaan myös lukee blogiani, eli terveisiä sinne Ruotsiin), kävi hän ostamassa minulle pitkävartiset nahkahanskat Tukholman Nordiska Kompaniet:sta etukäteisjoululahjaksi.

Tai kun A-M on vaikkapa Sveitsissä käymässä, mailaa hän minulle: "voi täällä olisi kaupoissa vaikka mitä ihania vaatteita, joista varmasti pitäisit". :D Puhumattakaan siitä miten energinen, tyylikäs ja nuorekas 70-vuotias hän onkaan. A-M nimittäin eläkkeellä ollessaankin yhä työskentelee silloin tällöin, matkustelee ja käy paljon kulttuuririennoissa. Ei voi kuin ihailla ja nostaa hattua hänelle! Toivottavasti itse olisi tulevaisuudessa edes puoliksi yhtä energinen ja hyvinvoiva 70-vuotiaana.
Photobucket
Työasuni tuona päivänä: skirt / hame: Gerry Weber
 jakku / blazer: H&M
scarf / huivi: Kiinasta / from China
vyö / belt: Ralph Lauren

Kaisaniemen leikkipuistosta menimme vielä Ajattareen, jossa A-M sovitti bongaamaansa takkia. Isabella innostui pinkiksi värjätystä turkispuuhkasta. Tuolla pikkuneidillä on niin kallis maku, että mie taidan olla ihan pulassa hänen kanssaan myöhemmin Bellan ollessa teini, haha.
PhotobucketPhotobucket

Yesterday we attended a children's party with Isabella, my friend and her daughter. Today my another friend had a farewell party as she will start working in Moscow Russia, tomorrow is Isabella's 4th birthday and on weekend we are going to an amusement park. Last week we met Isabella's great great aunt to dine, spend time together, eat ice cream in a park and go around the city. Even though I'm not related to Isabella's great great aunt A-M (she's related to Isabella, though) and we have a huge age difference with A-M, she still feels like my dear friend. 

She lives in Stockholm, Sweden so we meet rarely. But we keep in touch often and discuss about everything - even sensitive and timid issues. We also share an interest towards fashion and beautiful clothes and she reads my blog. It's amazing how energetic, stylish and youthful 70-year-old woman she is. She still works occasionally even though she's already retired, travels a lot and goes to concerts and other cultural events often. It's pretty admirable and I wish I could be even partly as youthful and healthy when I'll be 70-year-old. 

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

70 vuotta? Tämä ihminen näissä kuvissa on 70 vuotta?

EI VOI OLLA!

ilonasi kirjoitti...

Uskomatonta, mutta kyllä se on totta. :D Hän täytti juuri elokuun alussa 70 vuotta! Onhan hän Isabellan isoisotäti = Bellan isänisän eli isoisän täti.

Jotkut ne säilyy nuorekkaina, toivottavasti itse on aikanaan yhtä onnekas. Harmi, kun ei olla sukua eli ei ole samoja geenejä - toivottavasti Isbe sen sijaan on perinyt niitä, haha.

Kastehelmi kirjoitti...

Luulin tuota naista korkeintaan nelikymppiseks :D

Fantome kirjoitti...

Katsoin myös, että onpas kummallinen otsikko tälle kuvapostaukselle. Puhutaan jostain 70-vuotiaasta isoisotädistä, ja sitten kuvissa on esiintyy vain joku nelikymppinen nainen vieraileva tähtenä. ;D

heinis kirjoitti...

Meinasin kanssa pudota penkiltä, että SEITSEMÄNKYMMENTÄ VUOTTA :D? Ei juma? Oisin veikannu n. 50-veetä :D Wow!

ilonasi kirjoitti...

Hahah, kiitos kommenteistanne. Välitin "ikäepäilyt ja nuorekkuusihailut" eteenpäin isoisotädille Tukholmaan, mistä hän varmaan ilahtui. :)

Tässä taas nähdään, että vierivä kivi ei sammaloidu eli jos pitää itsensä liikkeellä, mielen virkeänä yms. niin säilyy nuorekkaana ja elinvoimaisena.