sunnuntai 28. elokuuta 2011

Neljävuotias Isabella Aada Aurora

Pikkuinen Bella Bambina täytti eilen huikeat neljä vuotta! Uskomatonta miten nopeasti aika rientää - vastahan mie sain synnytyssairaalassa pienen käärön syliini. <3

Juhlimme pienesti syntymäpäiviä jo eilen, keskikokoisesti huomenna Linnanmäellä ja isosti sitten lauantaina 1. lokakuuta kunnon syntymäpäiväjuhlien muodossa. Kaksivuotissynttäreille Isabella halusi Muumien Niiskuneiti-kakun ja viime vuonna kolmevuotisjuhliinsa Hello Kittyn. Tämän vuoden nelivuotissynttäreillekin on neidillä jo kakkuhahmo valittuna.

Onnekseni olen saanut ulkoistettua kakkujen teon äidilleni. :D
Photobucket

Olen ehkä aiemminkin maininnut, että rakastan juhlia ja niissä emännöintiä. Mielestäni mikään syy ei ole liian pieni, jottei voisi kutsua kaikki kynnelle kykenevät mukaan ja tavata ystäviä, perhettä ja kavereita. Tässä kuvia viime vuoden 2010 kolmevuotisjuhlista. Keskityin juhlien emännöintiin, joten kuvia ehdin ottamaan vähän ja lisäksi en ole kysynyt ihmisiltä lupaa kuvien julkaisuun. Tässä on rajoitettu katsaus, jossa vilahtaa vain muutama vieras.

Pieni osa tarjoiluista.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Äiti oli näköjään aivan yhtä innoissaan puhaltamassa kynttilöitä. :D
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Yritin valita juhlavieraista mahdollisimman anonyymeja kuvia.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Minusta on ihanaa kutsua tärkeitä, rakkaita ja mukavia ihmisiä yhteen juhlistamaan syntymäpäiviä, ristiäisiä, valmistumista, rakkautta tai ylipäätänsä elämää. Jos joskus menen naimisiin, niin haluan kunnon mega isot superhyber häät, jonne tulee toivottavasti paljon itselleni tärkeitä ihmisiä. Omien vanhempieni häissäkin oli vaatimattomat 300 vierasta, joten enhän mie voi jäädä huonommaksi. :D Haha, vitsi vitsi ja voihan olla, että mielipide muuttuukin ja haluankin todella pienet ja intiimit häät sitten joskus. 
PhotobucketPhotobucket

Osa korteista.
Photobucket

Ja pieni osa lahjoista. Apua, tuo neiti on kyllä niin hemmoteltu. Onhan Isabella molempien vanhempiensa puolelta ainut lapsenlapsi, joka vielä asuukin niin kaukana, että mummot ja papat ovat täysin hänen pikkusormensa ympärille kiedottuja.
Photobucket

Illalla vieraiden jo lähdettyä oli aika vaihtaa vapaalle: juhlakalu toteutti sen ottamalla ponkkarit pois kutreistansa ja repimällä paidan helman hameen sisältä. 
PhotobucketPhotobucket

Jotenkin hassua, että mie olen nyt 25-vuotias 4-vuotiaan tytön äiti ja oma pikkusiskoni Vilhelmiinakin on jo noin iso. <3
PhotobucketPhotobucket

Isabellan 2-vuotissyntymäpäiviltä kuvia täällä ja 1-vuotissynttäreiltä sekä vauva-ajoista täällä.

My precious Isabella Aada Aurora celebrated her fourth birthday yesterday. It sounds cheesy but it still feels like yesterday when she was born. <3 I'll never forget that magical moment. Above are some pictures from Isabella's 3rd birthday last year. I tried to protect people's privacy, therefore there aren't that many pictures of guests. Isabella truly knows what kind of birthday cake she wants. On her second birthday she wanted Snork Maiden from Moomins and third birthday it was time for Hello Kitty. We'll see what's on her mind this year. Luckily I've succeeded to outsource the birthday cake making to my mother. :D Haha

Pictures from Isabella's first birthday and baby times can be seen here and from second birthday here.

1 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Kiva et teillä oli hienot synttärijuhlat :)
Sinä ja tyttäresi vaikutatte tosi kivoilta. Ni hymyileviä kumpikin. Oon ite myös jokerit fani olin kans kattomas kyseisen jokerit vs ska pietaripelin..
Onpa tyttärestäs jo kasvanu iso tyttö.. eka luokkalainen.. hyvää jatkoo..

Tuomas. Hki.sta.