tiistai 9. elokuuta 2011

Viimeaikaisia ostoksia ja arkielämää

Minusta on tullut todella laiska esittelemään mitään ostoksia täällä blogissa. Poikkeuksena voisin näyttää mitä Stockmannilta on tarttunut viime aikoina ostoskoriin.
PhotobucketPhotobucket
Enyn harmaa jakku (koska minulla ei ollut yhtään harmaata jakkua), Ralph Laurenin nahkavyö (koska minulla ei ollut yhtään hyvää hopeapäistä vyötä) ja Tiger of Swedenin käärmeennahkainen lompakko (koska edellinen lompakkoni oli todella vanha, huono ja korttipaikkoja ei ollut lähellekään tarpeeksi).


Sekä kaksi Tommy Hilfigerin raidallista kauluspaitaa, jotka kaipaavat pesun jälkeen kipeästi silitysrautaa. (Koska kauluspaitoja nyt ei vain koskaan voi olla liikaa - ovathan ne niin iättömiä ja monikäyttöisiä).
Photobucket

Eilen käytiin kaupassa täydentämässä jääkaapin sisältöä ja tehtiin ruoaksi intialaista linssi-kukkakaalipataa.
PhotobucketPhotobucket

Sen jälkeen maalattiin vesiväreillä ja taiteiltiin muovailuvahalla.
PhotobucketPhotobucket

I've become extremely lazy on showing my purchases, but this time could be an exception. I bought from Finnish deparment store Stockmann a snakeskin's leather wallet by Tiger of Sweden, Ralph Lauren leather belt, two blouses from Tommy Hilfiger and blazer by Eny.


Yesterday I did some grocery shopping and cooked delicious Indian cauliflower-lentil stew. After that Isabella and I  finished our water colour paintings and did some play-dough art sculpting.

0 kommenttia :