torstai 11. elokuuta 2011

Vaasa keväällä

Nämä(kin) kuvat ovat jääneet roikkumaan eli nyt voisi olla viimein niiden vuoro. Elokuussa tuntuu hassulta miettiä huhtikuuta, koska siitä tuntuu olevan niin pitkä aika. Joka tapauksessa pääsiäistä vietimme huhtikuun lopussa Vaasan lähistöllä pienessä suomenruotsalaisessa kylässä merenrannalla mökkeillen Isabellan isän vanhempien kanssa.

Itse rakennus on yli satavuotta vanha ja hyvin tunnelmallinen rantasaunoineen, laitureineen ja soutuveneineen.
PhotobucketPhotobucket

Näitä kuvia katsoessa ei uskoisi, että nämä on otettu vain viikkoa ennen vappua ja toukokuuta.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Tunnelma oli joka tapauksessa kohdallaan.
Photobucket

Päivät täyttyivät muun muassa ulkoilusta, hyvästä ruoasta, lenkkeilystä ja lepäämisestä. Niin ja pitihän sitä Vaasassakin käydä vähän kaupungilla. Bella mummin kanssa.
PhotobucketPhotobucket

Mie tykkään Vaasasta, se on kaunis kaupunki, jonka haittapuolena on, että se jää syrjään. Tai siis ei voi poiketa matkan varrella sinne muuten vain.
PhotobucketPhotobucket
Trenssitakki / trench coat: Vero Moda, mekko / dress: Tommy Hilfiger, laukku / bag: Longchamp, huivi / scarf: Roomasta / from Rome, Italy

Perusturistit Kauppatorilla Vapaudenpatsaalla.
PhotobucketPhotobucket

Turistit vol II eli Vanhan Vaasan raunioilla.
PhotobucketPhotobucket

Isabella, joka vieraili raunioilla nyt toista kertaa elämässään, oli aivan innoissaan. Hän ajatteli, että siellä on asunut ritareita ja prinsessoja. :D
PhotobucketPhotobucket

Bella ja pappa.
Photobucket

Pääsiäisen aktiviteetteihin kuuluu luonnollisesti pääsiäispupun piilottamien suklaamunien etsintä.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Säät todella suosivat eli ulkoiltua ja lenkkeiltyä tuli paljon. Tosin Bella ei toiminut juoksuseuranani, vaikka niin voisi virheellisesti näistä kuvista luulla. :D
PhotobucketPhotobucket

Viimeisenä päivänä mökiltä lähdettäessä eli kotimatkalla neidillä yllätti vessahätä. Siispä pysäytettiin auto jonnekin pellon laitaan, kun niitähän lakeuksien ohella Pohjanmaalla riittää. En voinut olla ikuistamatta tuota hetkeä. Nämä on taas niitä kuvia, joita mie sitten joskus 10-15 vuoden päästä esittelen nolostuneen tyttäreni poikakavereille, haha. Nimimerkillä itsekin nolojen kuvien esittelyn kokenut.
Photobucket

Sellainen pääsiäinen Pohjanmaalla tällä kertaa, itse asiassa edellisenäkin vuonna tuli oltua samassa maakunnassa.
Photobucket

These pictures are from Easter in the end of April, which we spent with Isabella's father's parents in the western coast of Finland close to the city of Vaasa in a small finnish-swedish village by the seaside. The building is over 100-year-old and very atmospheric. Overall we had great and relaxing time, which was spent by e.g. visiting Vaasa and old ruins of a castle, shopping, eating delicious food, being outdoors, jogging etc. It feels weird to watch these photos, it feels like Easter was ages ago. But good memories remain and Isabella's grandma and grandpa are really important to us.

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Onko teillä potta lenkillä vai minkä päällä Isabella oikein istuu? :D

ilonasi kirjoitti...

Hahah, oho mie oon taas ilmaissut itseäni aika huonosti. :D Eli ei ollut potta lenkillä mukana, vaan pääsiäismaanantaina mökiltä poislähdettyä eli kotimatkalla iski neidille vessahätä. Tuo on neidin mummolapotta, jonka isovanhemmat olivat jostain syystä ottaneet mukaan (vaikka neiti pärjää jo ilmankin).

Apua, mie olen aina vannonut, että musta ei tule sellaista lapsen vessajutuista selittävää äitiä ja täällä mie iloisesti raportoin niistä. :D :D

Anonyymi kirjoitti...

Siistiä pistää noin intiimi kuva lapsestaan nettiin, oisit säästäny niille mahdollisille tuleville poikakavereille..

ilonasi kirjoitti...

Hmm, sie oot kyllä tavallaan ihan oikeassa. Mie itse asiassa mietin noiden kuvien kohdalla pitkään, että ovatko sopivia yleiseen ja julkiseen blogiin vai eivät. Totesin kuitenkin, että eihän noissa kuvissa mitään näy tai ole muuten arkaluontoisia sekä mielestäni kuvien tunnelma ja ympäristö oli se, mikä ratkaisi.

Kiitos joka tapauksessa kommentistasi ja mielipiteestäsi sekä mukavaa viikonloppua! :)