tiistai 3. tammikuuta 2012

Basson uudelleenlöytäminen ja Skiexpo

Nyt kun ylitin eilen itseni laittamalla tuoreita kuvia uudestavuodesta nopeasti heti kyseisen ajankohdan jälkeen, niin on aika palata tämän blogin tavaramerkkiin. Eli kertoa pitkällä viiveellä jo ajat sitten olleesta tapahtumasta. ;) Haha. Joka tapauksessa joskus kävimme Isabellan ja ystäväni kanssa Helsingin Messukeskuksessa Pohjoismaiden suurimmilla talviurheilumessuilla Skiexpossa, jota laskija- ja lumilautailijakaverini ovat hehkuttaneet jo vuosien ajan. Heille se on tärkeä tapahtuma, mutta itse uskon sen olevan enemmänkin heille taas yksi tekosyy juhlia.

Joka tapauksessa tässä harmittavan huonolaatuisia iPhone-kuvia, mutta sovitaan näiden olevan vaikka jotain tekotaiteellisia otoksia.
PhotobucketPhotobucket
Takki / jacket: Kanadasta / from Canada, vyö / belt: Ralph Lauren, tekonahkahousut / fake leather pants: Gina Tricot

Photobucket

Lapsillekin oli järjestetty aktiviteetteja, joten Isabella viihtyi loistavasti.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Oli siellä joku laskukisakin.
Photobucket

Niin ja pikkuskeittipoikia. Luulen, että 14-vuotias pikkusiskoni olisi voinut olla innoissaan. :D
Photobucket

Katu-uskottava Isabella.
Photobucket

Tänään siivotessani kotona laatikoita löysin vanhoja Basso-lehtiä, joita päädyin lueskelemaan. Useasti palkittu Basso on siis radiosta, aikakausilehdestä ja verkkosivustosta koostuva urbaani media-alan yritys, joka pyrkii kokoamaan yhteen suomalaisia luovia nuoria ihmisiä luomaan sisältöä vapaasti kunkin tekijän ominaisuuksien pohjalta. Huomasin myös, että tämän vuoden 2012 alusta lähtien Basso on kuulunut pääkaupunkiseudun lisäksi myös Turun, Jyväskylän, Oulun ja Tampereen alueiden radioissa.

Basso 2012 from Basso Media on Vimeo.


Sellaisia urbaaneja mietteitä tänä tiistaina. Mukavaa viikon jatkoa kaikille! Tämä viikko onkin pehmeää laskua taas työelämään, koska loppiaisen vuoksi on pitkä viikonloppu edessä.

Some time ago I visited Skiexpo, which is the largest winter sports fair in Nordic countries. There were plenty of things to see, try and do. I think that pictures above speak for themselves, so I have nothing to add. Please excuse the bad image quality sponsored by iPhone. Have a nice week everyone! 

0 kommenttia :