perjantai 20. tammikuuta 2012

Hulinaviikonloppu edessä ja 28-vuotias ministeri inspiraationa

Itselläni on edessä varsin aktiivinen viikonloppu, joka onnekseni sisältää varsin mukavia asioita. Tänään töiden jälkeen suuntaan ensin erääseen kokoukseen Ruoholahteen ja sieltä Hotel Kämp'iin nauttimaan sukulaisillallisesta Isabellan, serkkuni, tätini ja hänen miehensä kanssa. Minulla ei Etelä-Suomessa tai pääkaupunkiseudulla asu yhtään ainutta sukulaista serkkuni lisäksi, joten tälläiset sukulaisten näkemiset ovat harvinaista herkkua kaltaiselleni perhe- ja ystäväkeskeiselle ihmiselle.

Huomenna taas on aika sanoa kuiville hapsulatvoille hyvästit suunnatessani kampaajalle ja sunnuntaina toimin presidentinvaalien vaalilautakuntalaisena eräässä Helsingin vaalipiirissä. Sunnuntaina juhlittaisiin myös kiinalaista uuttavuotta Lasipalatsin aukiolla, mutta harmikseni se kokemus jää välistä vaalien vuoksi. Harmi, mutta monesti menee kivoja juttuja päällekkäin!

Ihailen vahvoja ihmisiä, joilla on kunnianhimoa ja tavoitteita elämässä. Tällä en todellakaan tarkoita sitä, että kaikkien pitäisi olla akateemisia ja panostaa uraan, vaan yksinkertaisesti sitä, että elämässä on jotain mitä haluaa saavuttaa ja tekee kovasti töitä sen eteen. Olipa kyseessä sitten maailman ympäri matkustaminen, kotiäitiys, aidsin parannuskeinon keksiminen, graffititaide, maanviljely tai hyväntekeväisyystyö. Minusta on äärimmäisen motivoivaa katsoa, kun ihmisellä on paloa ja intohimoa jotakin asiaa kohtaan.

Tämän viikonlopun inspiraationa toimikoon Annie Lööf, joka on 28-vuotias (!) Ruotsin elinkeinoministeri, sikäläisen keskustapuolueen puheenjohtaja ja koulutukseltaan lakimies. Toivottavasti hän esimerkillään todistaa, että lähes kaiken voi elämässä saavuttaa, jos on kova sisäinen palo.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket

Politiikan ja yhteiskuntaelämän huipullakaan ei tarvitse olla harmaa ja väritön kuten Annie Lööf Mulberryn laukku kädessään osoittaa. Oma tyyli ja omilla aivoilla ajattelu on sallittua ja jopa suositeltavaa.
Photobucket

Sincer apologies, but no time for proper translation today. Instead try to relax and enjoy your weekend! I sure will. I've got an active but nice weekend ahead of me, which includes for example dinner with my relatives, going to hairdresser and being an officer at Finnish presidential elections on Sunday. On Sunday there would be also celebrations of Chinese New Year in Helsinki (the capital of Finland), but unfortunately I can't be in two places at the same time. 

Above are pictures of Swedish Annie Lööf, who can be an inspiration of hard work to all of us. She's only 28-year-old minister of enterprise, chairman of Swedish Centre Party and law graduate.

2 kommenttia :

aha kirjoitti...

Mielenkiintoinen juttu ja Annie Lööf..mielenkiintoinen uusi tuttavuus! Todellakin kaikki on mahdollista jos haluaa.

ilonasi kirjoitti...

Aha: Joo, minullekin Annie Lööf (kuulostaa muuten ihan joltain taitelijanimeltä, vaikka onkin henkilön oikea nimi :D) oli uusi tuttavuus. Kiitos kun jätit kommenttia ja toivottavasti vuosi 2012 on lähtenyt mukavasti liikkeelle! :)