perjantai 27. tammikuuta 2012

Perjantai ja rento viikonloppu edessä

Huh, onneksi nyt on perjantai. Tällä viikolla on nimittäin tullut sen verran tehtyä kaikenlaista ja häsellettyä ympäriinsä, että rentouttava viikonloppu tulee tarpeeseen. Tänä iltana en aio poistua kotisohvaa kauemmaksi, mutta huomenna on ohjelmassa jumppatunti SATS:lla, ystävän luona illallinen ja sieltä ehkä vielä elokuviin. Sunnuntaina vietämme Isabellan kanssa kahdenkeskistä äiti-tytär-päivää ja tarkoitus on ainakin katsoa yhdessä joku lastenelokuva, ulkoilla ja käydä luistelemassa. 

Näillä eväillä ja tässä perjantain asussa (pahoitteluni huonolaatuisista kuvista) siis kohti tammikuun loppua. Mukavaa viikonloppua kaikille!
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Mekko: Zara, paita: äidin vanha, vyö: Tommy Hilfiger
Dress: Zara, blouse: mom's old, belt: Tommy Hilfiger

Fortunately it's Friday again. This week has been pretty active and hectic with plenty of things to do, so relaxing weekend is highly appreciated and needed. This evening I won't be moving from my couch, but tomorrow I'm heading to the gym, having dinner at my friend's place and on Saturday evening I might going to movies. On Sunday we're having a mother-daughter day with Isabella and we'll go at least ice skating. Have a nice weekend everyone!

0 kommenttia :