maanantai 23. tammikuuta 2012

Uudet hiukset ja kampaajapettymys

Kävin tosiaan lauantaina heittämässä kuiville hapsulatvoille hyvästit eräässä Viiskulmassa (Punavuoren ja Ullanlinnan rajamailla) sijaitsevassa kampaajassa. En halua mustamaalata kyseistä kampaamoa tämän yksittäisen käynnin perusteella, mutta valitettavasti on sanottava, että en ollut kovin tyytyväinen lopputulokseen. Tämä oli myös viimeinen visiittini ko. paikassa.

Ilmaisin selkeästi kampaajalle haluavani hieman tummemman kylmän beigeen ja tuhkaan taittuvan sävyn. Tähän tapaan.
Photobucket

Lopputulos on mielestäni kaukana hieman tummemmasta beigestä tuhkasävystä.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Housut / trousers: Stockmann, paita / shirt: Tommy Hilfiger

En lähtökohtaisesti halua olla mikään hankala asiakas, mutta mielestäni en valittanut aiheetta kertoessani  (kohteliaasti ja asiallisesti) tyytymättömyydestäni. Sain toki hinnanalennusta, mutta harmitti silti, että rentoutuneen kampaajavisiitin sijasta olinkin pettynyt ja turhautunut. Jos jotain positiivista haluaa hakea, niin onneksi hiukset ovat uudistuva luonnonvara ja ainakin ne kuivat hapsulatvat ovat nyt poissa. ;)

Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

I went to hairdresser on Saturday and unfortunately I wasn't satisfied with the result. I asked for slightly darker beige ash blonde (something similar to the first picture above) and what I got was far from that in my opinion. I was frustrated and disappointed instead of feeling refreshed. But I try to see things positively, so at least my tinder dry hair tops are gone. Have a nice week everyone!

10 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Kivalta näyttää, vaikka et oliskaan saanu mitä tilasit. MUTTA kyllä kampaajalla on aina velvollisuus korjata tilanne, jos asiakas ei oo tyytyväinen. Eri asia on sit se, kehtaako sen ilmaista... Mut asiakas on aina oikeassa ja hiukset tärkeä juttu!

Business Woman kirjoitti...

Minustakin muutos edelliseen on oikeasti tosi raikas. Ymmärrän kuitenkin tunteesi paremmin kuin hyvin! Minullekin "suurin pelko" on saada kampaamokäynniltä tuliaisina liian vaalea tukka höystettynä kevyellä keltaisella sipauksella. Tuo mallihiuslook on uskomattoman upea! Olen ihaillut hänen hiustenväriään myös kuvista. En muista neitokaisen nimeä..

Anonyymi kirjoitti...

Jospa pettymystä hälventäisi se, että tuo väri käy tosi hyvin ihosi väriin!

amf8 kirjoitti...

Mutta kaunis väri kuitenkin, vaikkei ole sellainen mitä pyysit :) Onni onnettomuudessa! Itse olen jo luovuttanut hyvän kampaajan etsimisessä, tuntuu ettei koskaan saa sitä mitä tahtoo :/

aha kirjoitti...

Komppaan edellisiä vaikka oletkin itse pettynyt mielestäni kampauksesi on pirtsakka ja sopii sinulle hyvin :) Hyvä, että kerroit rehellisesti kampaajalle pettymyksesi.

Anonyymi kirjoitti...

Mä aloin just katsoon et näyttää tosi hyvältä tuo tukka sulla! Just tosi pirteältä :) Varsinki nuis Hoplopin kuvissa

Sini kirjoitti...

Voi harmi Ilona ettet saanut mitä tilasit, mutta jos yhtään piristää niin arvaa mitä! Näytät mun mielestä nyt tosi paljon Kauniiden ja Rohkeiden Brookelta! Ja ei saa suuttua, Katherine Kelly Lang on kaunis nainen. Minusta tuo sävy on ihan mukava, ja arvaappa mitä? Musta tuntuu, että sulle saattaisi sopia otsis! :)

ilonasi kirjoitti...

Suurkiitos teille kaikille piristävistä ja kannustavista kommenteista. Arvostan niitä suuresti. <3 Olen ehdottomasti samaa mieltä, että parempi tämä nykyinen on kuin vanha - tosin siihen nyt ei paljoa vaadita, haha. :D

Hävetti vain siellä kampaajalla muiden asiakkaiden kuullen ilmaista tyytymättömyyttä, koska he luulivat minun varmaan olevan turhantärkeä diiva tjn. Mutta oikeasti, jos kampaajalle kertoo selkeästi minkälaista haluaa ja näyttää vielä kuvaakin netistä halutusta sävystä, niin on kumma jos lopputulos on aivan erilainen!

Business woman: Tuo nainen ekassa kuvassa on Sabina Särkkä, tämän vuoden 2012 Miss Suomi-finalisti. :)

Sini: Hahah, apua sie oot jo toinen ihminen, joka sanoo mun muistuttavan Kaunareiden Brookea. :D En sit tiiä onko se hyvä vai huono juttu.

Anonyymi kirjoitti...

todella pirteät ja nätit noista tuli, mutta tosiaan ei lähellekään esimerkkikuvaa, joten kampaaja ei todellakaan osannut hommaansa!

Itse en olisi tyytynyt hinnanalennukseen, olisin vaatinut värjäämään uudestaan. MIkäli kys kampaajalta ei onnistu on hänen tehtävä se myöntää, palauttaa rahat tai ohjata osaavammalle kollegalle.

Olenkin hankala asiakas ;)

ilonasi kirjoitti...

Kannattaakin olla hankala asiakas ja uskaltaa vaatia laatua. :) Itse asiassa pyysin värjäämään uudestaan, mutta koska lopputulos ei juuri parantunut, päätin antaa olla ja lähteä kampaajalta kun on vielä hiukset päässä. :D