lauantai 7. tammikuuta 2012

Vanhoja kaverikuvia pitkän viikonlopun kunniaksi

Minulla on ollut vallan mainio pitkä viikonloppu hyvässä seurassa ja onnekseni viikonloppu ei ole vielä edes ohitse. Tämän lauantai-illan ohjelmassa on illallinen ja drinkit serkkuni kanssa, mikä tarkoittaa tietysti myös juoruamista ja kuulumisten vaihtoa. Olen todella onnekas ihminen, kun minulla on niin paljon tärkeitä, luotettavia, ihania ja upeita ystäviä elämässäni. <3

Minulle iski tänään ikävä erästä ystävääni, jonka kanssa olemme tunteneet ala-asteen neljänneltä luokalta lähtien ja sen jälkeen olleet samalla yläasteella ja lukiossa sekä kokeneet tavattoman monia juttuja yhdessä. Päädyin selailemaan meidän vanhoja kaverikuvia, joista osan päätin jakaa kanssanne.

Kesä 2005 oltiin käymässä Helsingissä ja tungettiin passikuvauskoppiin.
Photobucket

Syksy 2005
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Menossa Halloween-bileisiin marraskuussa 2005 - kuinka moni bongaa kuvasta allekirjoittaneen? :D
Photobucket

Kun aloin odottaa Isabellaa, oli M ilmiselvä valinta yhdeksi kummeista. Isabellan ristiäisistä lokakuu 2007.
Photobucket

Uudenvuodenaatto 2007
Photobucket

Joululomalla 2009 
Photobucket

Jouluna 2009 Napapiirillä Joulupukin pajakylässä Rovaniemellä.
Photobucket

Uudenvuodenaatto 2009 Rovaniemellä
Photobucket

Uudenvuodenaatto 2010 Rovaniemellä
Photobucket


Kesä 2011 Helsingissä Isabella kummitätinsä kanssa
Photobucket

Isabellan 4-vuotissyntymäpäiviltä syksy 2011
Photobucket

Itselläni on ollut viime aikoina kupliva, keveä ja euforinen olo. Loma teki todellakin terää ja nyt minulla on ollut aikaa tehdä omia juttuja sekä miettiä elämää. Toivottavasti teillä muillakin on alkanut uusi vuosi 2012 yhtä kivasti ja mukavaa viikonlopun jatkoa!

I'm such a lucky girl for having so many dear, loyal, important and fantastic friends in my life. Today I started thinking about one of my friend (she's also one of Isabella's godmothers) and ended up looking at old pictures of us. I decided to share some of those pictures with you.

Hope you're all having as nice weekend as I am! This Saturday evening I'm having a dinner and drinks together with my cousin and we have a lot of catching up to do. 

0 kommenttia :