keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Hoplopissa ilakointia

Lauantaina olin kampaajan jälkeen aika myrtsi, mutta onnekseni ystäväni sattui pyytämään minua ja Isabellaa heidän seuraksi Hoplop-sisäseikkailupuistoon. Siellä nimittäin huonotuulisuus unohtui ja ärtymys vaihtui nauruun ja riemuun. En tiedä kuka meistä oli innostunein: minä vai lapset. Hypin nimittäin aivan fiiliksissä trampoliinilla ja laskin isoja liukumäkiä.
PhotobucketPhotobucket

Kamerakaan ei pysynyt hurjassa vauhdissa mukana.
Photobucket

Hetkeksi maltettiin pysähtyä valokuvaan.
Photobucket

Sitten piti taas rientää.
Photobucket

Onneksi on Isabella, että saan itse aina hänen varjollaan hyvän tekosyyn mennä lasten paikkoihin. Nimimerkillä viime kesänä kävin kolme kertaa Linnanmäellä ja kerran Suomen Tivoli-huvipuistossa. :D
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Riemukasta viikon jatkoa kaikille, itse suuntaan seuraavaksi SATS:lle jumppaan!

Last Saturday my friend asked us to go to Hoplop, which is an indoor adventure park for both children and adults. It's hard to tell who was most excited and enjoyed most: me or the kids. :D Now I'm heading to the gym, so I'll just wish you all a nice Wednesday!

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

En kyllä ymmärrä miksi olet myrtsinä kampaajakäynnistä. Tuo uusi tukka on ehkä 10000x parempi kuin se edellinen. Näytät paljon pirteämmältä ja vaalean sävy on kiva =)

ilonasi kirjoitti...

Voi kiitos kauniista sanoistasi ja kommentista. :) Mie oon samaa mieltä, että miljoona kertaa parempi tämä on kuin entiset (tosin siihen ei paljon vaadita :D). Aluksi vain ärsytti, kun ei tosiaan ollut oikein sitä mitä lähdin hakemaan ja pyysin kampaajalta. Onneksi hiukset on uudistuva luonnonvara.