maanantai 9. tammikuuta 2012

Raskausajan muistoja

Kärsin aina toisinaan vauvakuumeesta, vaikka en todellakaan halua lisää lapsia tällä hetkellä. Silti minusta olisi ihanaa vielä joskus kokea raskauden ihme, jos elämäntilanne ja luonto sallivat. Minulla ei ollut lainkaan vaivoja odottaessani Isabellaa: ei pahoinvointia, kolotuksia tai mitään muutakaan. Opiskelin, liikuin, elin aktiivista elämää ja vielä samana päivänä, kun Isabella syntyi kävin (kävely-)lenkillä.

Kuvat on otettu 15.8.2007 eli kaksi päivää lasketun ajan jälkeen. Isabella syntyi lopulta kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Minulla oli äärimmäisen hehkeä, seksikäs ja hedelmällinen olo raskausaikana. Iloitsin pyöristyvistä muodoistani ja uusista kurveista. Pukeuduin mahaa korostaviin asuihin ja halusin koko maailman näkevän, että olen raskaana. Olinhan niin ylpeä ja iloinen sisälläni kasvavasta uudesta ihmisestä. Synnytyskin oli varsin helppo ja nopea. Lisäksi epiduraalipuudutus yhdessä ilokaasun kanssa veivät kivut. Isabella oli maailman kiltein ja vaivattomin vauva, joka alkoi jo kolmeviikkoisena nukkua kokonaisia öitä. Imetys taas vei raskauskilot korkojen kanssa aivan itsestään. Onnekseni minulla on siis lähinnä vain positiivisia kokemuksia raskaudesta ja vauva-ajan arjesta.

Ainut mikä harmittaa on, että meillä ei ollut digikameraa raskaana ollessani eli minusta on todella vähän kuvia  tuolta ajalta. Olenkin päättänyt, että jos vielä joskus olen raskaana ikuistan itseni ammattivalokuvaajalla demimooremaisesti ja kehystän otoksen tauluksi.
Photobucket
Above are pictures of me being pregnant. Those are taken on 15th August 2007, two days after the due day. Isabella was finally born two weeks after the due day. Both my pregnancy, giving birth and Isabella's baby time were extremely easy. During my pregnancy I felt fertile, sexy and blooming. I dressed to clothes which emphasized my belly and wanted the whole world to see that I'm pregnant. That proud and glad I was! I've decided that if I'm sometime in the future pregnant again I'll get myself photographed like Demi Moore, but at the moment I don't want more kids.

0 kommenttia :