keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Ask me nearly anything eli kysymysten aika!

Ajattelin, että nyt voisi olla pitkästä aikaa kysymysten aika, sillä edellisestä on jo kaksi vuotta (!!!) aikaa ja lisäksi elämäntilanteeni on noiden kahden vuoden aikana muuttunut suuresti. Itsekin olen (toivottavasti) kehittynyt ihmisenä sekä oppinut uutta.

Eli nyt voi kysyä melkein mitä haluaa!

Edellisten kysymysten vastaukset ovat luettavissa täältä:

Antakaa palaa, jos jokin ihmetyttää tai kummastuttaa tai muuten haluatte johonkin vastauksen. :)

 Photobucket

If there's something you would like to know about me, then now it's the time for questions, which I will answer later on. Just ask!

18 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

- Sulla ei ilmeisesti ole ajokorttia, oletko ajatellut sen hankkimista?

- Tunnut olevan paljon menossa ja liikenteessä. Oletko koskaan väsynyt? Itsestä tuntuu ettei kokopäivätyön jälkeen iltaisin jaksa aina tehdä mitään, vaikkei mulla ole edes lapsia :D

- Kaipaatko Jyväskylään, haluaisitko muuttaa takaisin?

M kirjoitti...

Katsotko paljon telkkaria? Mitä ohjelmia seuraat?

Mitkä ovat rakkaimmat korusi? Esittely olisi kiva :)

Mihin tosi tv-ohjelmaan osallistuisit, jos olisi pakko?

Tykkäätkö ostaa kukkia, oletko viherpeukalo?

Anonyymi kirjoitti...

Näin päiväkodin työntekijänä minua kiinnostaa, mitä asioita pidät tärkeänä Isabellan hoitopaikassa? :) Onko Isabella joutunut vaihtamaan hoitopaikkaa usein?

Anonyymi kirjoitti...

Mikä oli suosikkiaineesi koulussa?

Tapailetko ketään? (ei tarvitse vastata, jos et halua)

Vaikutat aikaansaavalta. Miten saisin aikani riittämään kaikkeen?

Missä vaiheessa opintosi ovat?

Asutteko vuokralla?

Anonyymi kirjoitti...

Harrastaako Isabella mitään tiettyä juttua? Mikä on hänen lempipuuhaansa? :)

Millainen asunto teillä on? Onko teillä tarkoitus jäädä siihen pysyvästi vai haaveiletko muutosta?

Mitkä ovat parhaat menopaikat Helsingissä?

Anonyymi kirjoitti...

Minkä arvosanan sait gradustasi?

Anonyymi kirjoitti...

Onko sun lähipiirissä kukaan kärsinyt päihdeongelmasta? Mitä antaisit neuvoksi, miten ongelman kanssa oppii selviytymään elämässä?

Anonyymi kirjoitti...

Ootko ikinä miettinyt, että leikkaisit polkan ja värjäisit sävyä kylmemmäksi? Sopisi tosi hyvin. Tähän tyyliin: http://www.google.fi/imgres?num=10&um=1&hl=fi&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=wpqdOtiWwiFEFM:&imgrefurl=http://www.sofeminine.co.uk/celebrities/nicole-richie/album839964/nicole-richie-fan-club-album-20725354.html&docid=tRfGGekzFNGP7M&imgurl=http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/nicole-richie/nicole-richie-20071006-321286.jpg&w=265&h=400&ei=2Mv2T972HczQ4QT3jK3NBg&zoom=1&iact=hc&vpx=305&vpy=276&dur=873&hovh=276&hovw=183&tx=116&ty=161&sig=106006537886667474835&sqi=2&page=1&tbnh=155&tbnw=103&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:9,s:0,i:95

Anonyymi kirjoitti...

Jos et olisi kaupallisella alalla (tai miksi nykyistä työtäsi voikaan kutsua), niin mitä ammatteja voisit kuvitella itsellesi?

Millaisia ominaisuuksia haet miehestä? Ihan noin yleisesti :)

Anonyymi kirjoitti...

Olet paljon menossa työsi jälkeen salilla, tapahtumissa, ravintolassa syömässä yms., haluaisinkin tietää missä tyttösi on noina hetkinä mukana vai hoidossa? Ajattelin vaan kun olet myös työmatkoilla ulkomailla niin missä lapsesi on tuolloin, kun olet antanut ymmärtää että ns. "tukiverkostoa" sukulaisista ei pääkaupunkiseudulla ole.
Viettääkö lapsesi aikaa omanikäisten lasten kanssa hoidon ulkopuolella?

Anonyymi kirjoitti...

Oot lahjakas monessa asiassa. Onko mitään, missä koet olevasi vähemmän hyvä?

Anonyymi kirjoitti...

Vaikutat hyvin määrätietoiselta ja kunnianhimoiselta ihmiseltä :) Uskotko, että pystyisit elämään tyytyväistä elämää työskentelemällä esimerkiksi kaupan kassalla/siivoojana tms? Onko sinulla tavoitteena edetä urallasi vielä ylemmäs?

Anonyymi kirjoitti...

Jos kuuntelet radiota, niin mitä kanavaa mieluiten?

Mitä mieltä olet kauneusleikkauksista, voisitko itse harkita sellaista?

Mitä blogeja itse seuraat?

Haluaisitko joskus tehdä videopostauksen?

Anonyymi kirjoitti...

Kerroit jossain postauksessa olevasi huolissaan vähempiosaisista. Onko sulla jotain vinkkiä, miten heitä voisi auttaa ja millaisia asioita oot itse tehnyt?

Anonyymi kirjoitti...

Millaiset aamurutiinit sinulla on?

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Kysymykseni on tietysti melko lailla henkilökohtianen, mutta tunnetko itseäsi koskaan yksinäiseksi? Elämäntilanteesi kun poikkeaa aika paljon valtaosan ikäistesi elämistä. Toisaalta vaikuttaa siltä, että kalenterisi on aina todella kiireinen. Koetko kuitenkin, että "uskallat" myös pysähtyä ja viettää pidempiä myös lapsesi kanssa kahden?

Anonyymi kirjoitti...

Tunnut olevan melkein joka ilta menossa: jumpassa, kahvilla, syömässä jne. Ja olet kertonut, että Isabella kulkee yleensä aina mukana, jos ei ole kyse juhlista, joissa nautitaan alkoholia.
Usein tunnut oikein korostavan sitä, kluinka hektistä elämäsi on.

Oletko ajatellut, että Isabellan pitäisi saada enemmän aikaa ihan vain rauhassa kotona äidin kanssa? Lapsen päiväkotipäivät ovat tuon ikäiselle pitkiä, monien asiantuntijoidenkin mukaan sen jälkeen pitäisi saada rauhoittua "tekemättä mitään".

Tämä on varmasti yh:lle vaikeaa, kun sinulla on omaakin elämää, eikä kysymykseni ole tarkoitettu ilkeäksi. Ajatuksesi kiinnostavat, siis että miten olet miettinyt tämän asian lapsen parhaaksi, kuten varmaankin olet :)

Anonyymi kirjoitti...

Minunkin mielestä oikein korostat ihanaa elämääsi, kiirettä ja upeaa työtä sekä wau, toista maisterin tutkintoa! Ajatteletko koskaan, että joku voi kokea sen ärsyttäväksi?