tiistai 31. heinäkuuta 2012

Baltic Quarterly Business Review-tour part III: Riga, Latvia

Tällä hetkellä seikkailen ja nautin viimeisestä kesälomaviikostani itäisessä Suomessa Punkaharjulla, mutta nyt palataan ajastettuna takaisin toukokuuhun ja aurinkoiseen Riikaan. Olen jo aiemmin esitellyt Liettuan Vilnan ja Viron Tallinnan osuudet, joten nyt on Latvian Quarterly Business Review-työmatkan vuoro.

Lennettiin Vilnasta Riikaan, jossa meitä odotti todella helteinen +27 asteen aurinkoinen päivä.
Photobucket

Radisson Blu-hotellin edustalla törmäsin jonkinlaiseen mielenilmaukseen, jonka tarkoitus ei valitettavasti avautunut minulle latviankielisistä kylteistä. Joka tapauksessa halusin ikuistaa tämän mielenilmauksen.
Photobucket

Latvian lippu.
Photobucket

Kaunis ja viihtyisä puisto aivan keskustassa vanhan kaupungin tuntumassa.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Työmatkalainen Pohjolan Pariisiksikin kutsutussa Riiassa pitkän päivän ja lukuisten palaverien jälkeen.
PhotobucketPhotobucket

Näkymää vanhan kaupungin läheltä.
PhotobucketPhotobucket

Herkullinen jälkiruoka kruunasi illallissalaatin mainiosti.
Photobucket

Toukokuussa oli jääkiekon MM-kisat menossa ja sattumalta huomattiin, että screenillä oli menossa Suomen peli, jota seurattiin hetki.
PhotobucketPhotobucket

Joten pysähdyttiin hetkeksi istumaan.
Photobucket

Riika-turisti ja after workeilla yksillä
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Aukiolla esiintyi svengaava fiftarityylinen rockabilly-yhtye.
PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Sen jälkeen tavattiin vielä eräs asiakas ennen kuin illan hämärtyessä palattiin takaisin hotellille. Tässä vapaudenpatsat Riian keskustassa.
Photobucket

Kaupungin valoja hotellin huipulta Sky Barista.
PhotobucketPhotobucket

Seuraavana aamuna odottivat kuitenkin suht aikainen herätys ja seuraavat palaverit, joten hotellin lakanoissa nukutti aika lailla. Seuraavana päivänä oli taas täyttä tohinaa aamusta iltaan, joten Helsinki-Vantaan lentokentälle perjantai-iltana kahdeksalta laskeuduttaessa ja koleassa vesisateessa ei paljon naurattanut tämä taksijono, kun olisi vain halunnut kotiin mahdollisimman pian. :D Onneksi jono veti kuitenkin nopeasti.
Photobucket

Mukavaa viikon jatkoa kaikille! Palailen viimeistään loppuviikosta Helsinkiin palatessani, sillä sitä ennen haluan nauttia täysillä viimeistä kesälomaviikostani, Punkaharjun tarjonnasta ja mukavasta seurasta.

Above are pictures from my business trip to beautiful Riga in Latvia. Currently I am in eastern Finland enjoying my last summer holiday week, so I'll be back by the end of the week. Enjoy your week everyone!

0 kommenttia :