torstai 12. heinäkuuta 2012

Sushia Hangon Hanko Sushissa

Kylläpä on näppärä otsikko, mutta se lomaterässä oleville aivoilleni sallittakoon. :D Palattiin myöhään eilen illalla takaisin Helsinkiin alkuviikon reissulta. Ensin telttailtiin Nuuksion kansallispuistossa ja sieltä suunnattiin Hankoon, jossa en ollut koskaan käynyt. Kuvia kauniista Hangosta ja Nuuksion telttareissulta on tulossa myöhemmin. Nyt nimittäin olen suuntaamassa SATS:lle hikoilemaan treenin merkeissä, ennen kuin tapaan ystäväni Mattolaiturilla tai Teatterin terassilla – jos vain ei sada.

Eilen Hangossa nautimme sushi-illallisen Hanko Sushissa, joka on yhdistelmä saariston henkeä ja japanilaisuutta. Tarjolla on tuoreita raaka-aineita, maukkaita annoksia ja mutkatonta palvelua. Ravintolan sisustus on valoisaa ja avaraa.
Photobucket

Hankoturisti ruokaa odottamassa.
Photobucket

Itse söin herkullisen kasvissushilajitelman, joka sisälsi muun muassa tofua ja avokadoa.
Photobucket

Ei voi kuin hymyillä kesälomalla aurinkoisessa Hangossa maukkaat sushit edessä.
PhotobucketPhotobucket

Mukavaa viikon jatkoa kaikille! Isabella palaa huomenna kotiin, minkä jälkeen suuntaamme yhdessä junalla kohti lakeuksia eli Pohjanmaan mummolaa.

I got back from camping and road trip late yesterday evening. First we camped at national park literally in a forest and then visited the town of Hanko, which is at the southest point of Finland. More pictures and stories coming up later on, because now I'm heading to the gym for a workout before meeting my friend in the centre at a terrace. Above are pictures from a sushi restaurant in Hanko. 

0 kommenttia :