tiistai 24. heinäkuuta 2012

Legendaarinen Kallen torstai Kaarle XII:ssa ja Tornin Ateljee Bar lappilaisporukalla

Toissa viikolla olimme lappilaisporukalla liikenteessä Helsingin yöelämässä. Ilta aloitettiin Tornin Ateljee Barissa, josta on huikeat maisemat kaupungin kattojen ylle. Olen tänä kesänä käynyt lähinnä festareilla tai istunut puistoissa, joten oli mukavaa vaihtelua pukeutua vähän fiinimmin ja lähteä yökerhoon tanssimaan.
Photobucket

Serkkutytöt Tornissa.
Photobucket

Illan aikana ehdittiin vaihtaa niin omat kuin muidenkin rovaniemeläisten kuulumiset sekä työ- ja parisuhdekuviot. :D
Photobucket

Cin cin!
Photobucket

Minulle on hehkutettu paljon Kallen legendaarista torstaita Kaarle XII:ssa, mutta itse en ollut koskaan vielä päässyt sitä kokemaan. Tykkäsin paikasta paljon ja oli virkistävää vaihtelua, että ihmiset tulivat oikeasti baariin ajoissa eli iltakymmeneltä oli jo jono. Tavallisestihan suomalaiset saapuvat yökerhoihin vasta reilusti puolen yön jälkeen. Juhlaväki oli myös ilahduttavan monipuolista ja -tyylistä.
Photobucket

Kuvasta päätellen lappilaisille maistuu mojito. :D
Photobucket

Valitettavasti tuonakaan iltana ei vältytty sateelta. Siitä tulikin mieleen, että missähän ne tämän kesän helteet oikein viipyvät? Eilenkin minulla oli ulkona päällä neulepaita ja nahkatakki – siis heinäkuussa! Joka tapauksessa kiitos Kallen torstain hauskasta illasta ja mukavasta seurasta kuuluu tälle lappilaisporukalle.
Photobucket

Suosittelen lämpimästi muitakin kokeilemaan Kallen torstaita joskus.

Nearly two weeks ago I went out with my cousin and other people from Lapland (where I am originally from) and had a blast as one might notice from the pictures as well. 

0 kommenttia :