sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Sushi-sukuillallinen Hotel Kämpin Yume-ravintolassa

Ajat sitten aiemmin tänä vuonna olimme sukuillallisella sushin merkeissä Hotel Kämpin Yumessa, joka on moderni aasialainen ravintola Kluuvikadulla. Minulla ei Etelä-Suomessa tai pääkaupunkiseudulla asu yhtään ainutta sukulaista serkkuni lisäksi, joten tälläiset sukulaisten näkemiset ovat harvinaista herkkua kaltaiselleni perhe- ja ystäväkeskeiselle ihmiselle. 

Nautimmekin mukavasta seurasta ja herkullisista susheista Isabellan, serkkuni, tätini ja hänen miehensä kanssa.
Photobucket

Isabella piti erityisesti edamame-pavuista.
Photobucket

Ihana serkkuni on tosiaan ainut sukulaiseni Etelä-Suomessa.
Photobucket

Tätini, joka on myös yksi kummitädeistäni on ollut mahtavana roolimallina ja tukena minulle elämäni aikana. Hän on kouluttanut itseänsä, asunut ja työskennellyt ulkomailla, edennyt urallaan sekä näyttänyt, että haastavan työn jatkuvine ulkomaan matkoineen ja perheen voi yhdistää onnistuneesti.
Photobucket

A long time ago earlier this year we had a family sushi dinner in at Yume, which is modern Asian restaurant in Helsinki. I only have single relative in Southern Finland as most of my family live in Northern Finland and Lapland. Therefore family dinners and meetings are very rare for me. I truly enjoyed both delicious sushi and great company on that dinner together with my cousin, Isabella, my aunt and her husband.

0 kommenttia :