maanantai 17. syyskuuta 2012

Apua sinun avullasi eli SPR:n Nälkäpäiväkerääjänä

Huolimatta harmaasta ja synkästä maanantaista, minulla on hyvä fiilis ja hymy nousee väkisinkin huulille. Ehkä se johtuu mukavasta viikonlopusta tai Kerkko Koskinen Kollektiivin musiikista, jota juuri kuuntelen. Näistä kappaleista muistuu nimittäin elävästi mieleen Ultra Bra ja ala-asteajat, jolloin kuuntelin Ultra Brata niin paljon, että silloin vain parin vuoden ikäinen pikkusiskoni Vilhelmiina osasi Sinä lähdit pois- kappaleen kertosäkeen ulkoa.

Viikonloppu oli tosiaan oikein mainio. Perjantaina töiden jälkeen käytiin Isabellan kanssa syömässä, kaupungilla pyörimässä ja pelattiin Kimbleä. Lauantaina taas treenasin SATSilla, leikkipuistoilin ja toteutin äitini neuvoja. Lapsena äiti nimittäin opetti, että jaettu suru on puolikas suru ja jaettu ilo kaksinkertainen ilo. Mikä voisi olla sen isompi ilo kuin auttaa ja jakaa hyvää mieltä muille? 

Siksi lauantaina oltiin Isabellan ja serkkuni kanssa Punaisen Ristin Nälkäpäiväkerääjinä.
Photobucket


Esplanadin puisto oli mainio keräyspaikka, koska siellä liikkui paljon ihmisiä ja erityisesti anteliaita turisteja.
PhotobucketPhotobucket
Housut: Zoey M / Stockmann, nilkkurit: Nelly, tekonahkatakki: H&M, aurinkolasit: Marc Jacobs
Trousers: Zoey M / Stockmann, ankle boots: Nelly, fake leather jacket: H&M, sun glasses: Marc Jacobs

Sunnuntaina käytiin Linnanmäen Sea Lifessa, mutta siitä lisää toiste. Nyt toivottelen mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! 

The weekend was great: On Friday after work we ate out with Isabella and played board games. Saturday I started with a sweaty exercise at the gym and after that I followed my mother's advices. As a child she taught me that shared sorrow is half of a sorrow and shared joy is double joy. What could bring more joy than helping others? Therefore I did some charity to Red Cross with Isabella and my cousin. Have a great new week everyone! 

0 kommenttia :