lauantai 1. syyskuuta 2012

Miten tälläistä voi tapahtua miltei omalla takapihallani?

Voisin tulla hehkuttamaan mukavaa viikonloppuani, mutta se ei tunnu nyt oleelliselta. Sen sijaan liikutaan syvemmissä vesissä. Tästä uutisesta tuli fyysisestikin niin paha olo, että oli pakko sytyttää kynttilä ja pyyhkiä kyyneleitä silmänurkasta.

Photobucket

Voi lapsiparkaa, raaka murha oli kestänyt kädet sidottuina neljästä kuuteen tuntia ja samanlaista kidutusta sekä pahoinpitelyä oli tehty hänelle yli 25 kertaa lyhyessä ajassa. Järkyttynyt olen myös siitä, että tyttö palautettiin isälle huostaanoton jälkeen isän toivomuksesta lapsen vastustuksesta huolimatta, eivätkä lastensuojeluviranomaiset reagoineet koulun lukuisiin ilmoituksiin siitä, että lapsi tuli kouluun mustelmia ja raapimisnaarmuja täynnä tai jopa koko poski mustana. Tälläistä tapahtuu siis miltei meidän takapihalla eli muutamien kilometrien päässä kodistamme. Kovin surullista!
Photobucket

En kyllä todellakaan ymmärrä suomalaista sosiaalijärjestelmää ja lastensuojelua, kun ei puututa lukuisista pyynnöistä huolimatta vakavaan tapaukseen, vaikka koulusta on ilmoitettu lapsen tulevan kouluun mustelmilla, naarmuilla, poski mustana ja isoja hiustuppoja puuttunut päästä yms. Rauha tämän pienen enkelin sielulle. On tärkeää, että asiasta on noussut kohu, koska jotain järjestelmässä mättää ja pahasti, kun tälläistä pääsee tapahtumaan. Mielestäni sivistysvaltion tasosta kertoo se, kuinka kohdellaan huonompiosaisia ja heikompia. Tätä pientä enkeliä emme valitettavasti pystyneet pelastamaan.

0 kommenttia :