lauantai 22. syyskuuta 2012

Fiinisti Finlandia-talossa ja riehakkaammin Mbarissa

Eilen oltiin ystäväni kanssa Basson lehtijulkkarijuhlissa ja nyt olen juuri lähdössä syömään Luomoon. Mukava lapsivapaaviikonloppu on siis menossa, mieli on kovin kupliva ja kepeä.

Minulla on pienen ikuisuuden roikkuneet nämä kuvat, kun olimme viettämässä iltaa kaveriporukalla Helsingin yössä. Ensin mentiin rakkaan ystäväni kanssa Finlandia-taloon katsomaan espanjalaista flamencolaulaja Estrella Morentea, joka oli upea! Ystäväni oli järjestänyt meille loistavat paikat sekä kuohuviinit ja muut tarjoilut. 

Estrella Morente oli minulle entuudestaan tuttu vain Penélope Cruzin tähdittämän Pedro Almodóvarin Volver-elokuvan tunnusmusiikista.


Minusta on mukavaa kokeilla ja tehdä erilaisia asioita eli käydä Finlandia-talossa katsomassa espanjalaista flamencolaulajaa, oopperassa tai teatterissa. Aivan yhtä hyvin voin kuitenkin lähteä myös katsomaan stand upia, rähjäiselle klubille rap-keikalle tai baariin. Vaihtelu ja monimuotoisuus piristää. Fiinisti alkanut ilta jatkui rahvaanomaisemmin suunnatessamme kaveriporukalla Mbariin ja sieltä vielä muutama vodka russian myöhemmin yökerhoon.

Kaverillani oli mukava kunnon järkkäri eli kuvista tuli mainioita ja kovin tunnelmallisia.
PhotobucketPhotobucket

En jaksanut alkaa kysellä kaikilta lupaa kuvien julkaisuun, joten sensuuri iski.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jos olette miettineet eikö kestohymy koskaan häviä kasvoiltani tai miltä näytän kiukkuisena, niin vastaus on alla. Tältä näytän, kun asiat eivät mene niin kuin tahtoisin. :D haha
Photobucket

Joku kävi hakemassa Mbarin viereisestä ravintolasta ystäväni suuresti hehkuttamaa ja ylistämää suklaakakkua,jota sitten maisteltiin.
Photobucket

Tuo ilta oli naurua ja iloa täynnä kavereiden kesken.
Photobucket

Tässä on eräs rakkaimmista ystävästäni ja muutama kaverikuva meistä. Kuinka onnekas olenkaan, kun minulla on niin ihania, tärkeitä ja rakkaita ihmisiä ympärilläni elämässäni.
PhotobucketPhotobucket

Kaikkia nauratti demonstroidessani heille tyttäreni lempiposeerausilmettä.
Photobucket

Toisaalta kyllä minua itseänikin tämä näky naurattaisi. :D
Photobucket

Tuo irvistys on nimittäin Isabellan ehdoton lempi-ilme pyytäessäni häntä poseeraaman kameralle. :D
PhotobucketPhotobucket

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

I like to try and do different kinds of things in my life. I can easily go to ballet or opera, but just as easily I can go to see a rap-gig or stand up. I like diversity in life and I am curious for new things. In these pictures above I had a fantastic night full of laughter and joy together with my friends. We started of by going to a fancy Finlandia hall to see Spanish flamenco singer Estrella Morente, who was amazing. I only knew here before hand from Penélope Cruz's starring Pedro Almodóvar Volver-movie soundtrack.

After seeing Estrella Morente's concert, we continued the evening at a local bar/club and had a blast together with my friends. If you have ever wondered does the constant smile ever go away from my face or what I look like when I'm grumpy, then the answer is above. That's what I look like, when things don't go the way I want, haha. :D Everyone also laughed hard as I demonstrated my daughter's favourite expression, when I ask her to pose to the cameras. 

Isabella isn't home this weekend so I'm having 'child free weekend'. Yesterday evening I was at a radio/magazine issue release party and this evening I'm going fine dining. Have a nice Saturday everyone!

0 kommenttia :