sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kun on saanu aina alottaa kaiken alusta, ei oo näkyny tyhjän paperin kauhua

Kuuntelen tässä PMMP:n uusinta "Rakkaudesta"-levyä ja yritän sisäistää kaikkea viime aikoina tapahtunutta. Tuntuu nimittäin, että viime aikoina on taas tapahtunut niin paljon sekä hyvässä että pahassa, että tälläisenä syyskuun ensimmäisenä sunnuntai-iltana on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään syntyjä syviä.

Viikonloppuni on jälleen kerran ollut mukavan monipuolinen. Perjantai-iltana olin Uuno Turhapuro-teemaisissa syntymäpäiväjuhlissa, eilen hikoilin SATSin shapepulsessa, näin pikaisesti erästä Isabellan kummitätiä ja hänen poikaystäväänsä sekä vietin Isabellan kanssa rauhallista lauantaita kotona. Aioimme mennä Punajuuri Block Partyyn, mutta surkea sää syyssateineen ei paljon houkutellut, joten jäimme pikkuneidin kanssa kotiin.

Tänään saimme luoksemme kylään Salosta erään äitiystäväni ja 2/3 osaa hänen jälkikasvustaan. Tutustuimme ystäväni kanssa Jyväskylässä synnytyssairaalassa huonekavereina ollessamme viisi vuotta sitten ja olemme pitäneet siitä lähtien yhteyttä. On kiehtovaa kuinka erilainen elämäntilanteemme on: saimme esikoisemme yhtä aikaa, mutta ystävälläni on nyt jo kolme lasta ja hän nauttii kotiäitiydestä täysillä. He olivat juuri Vietnamissa ystäväni miehen työkomennuksella, emmekä olleet nähneet pitkään aikaan, joten juteltavaa todellakin riitti. Elämää rikastuttaa suunnattomasti erilaiset ihmiset lähipiirissä, koska he muistutavat ettei ole yhtä ja ainoata oikeata tapaa elää, vaan kaikesta voi oppia jotain sekä avartaa elämänkatsomustansa.

Perjantai-iltana olin liikenteessä seuraavanalaisessa asussa.
PhotobucketPhotobucket
Jakku: Zara, hame: kirppis, laukku: Louis Vuitton, nilkkurit: Nelly, toppi: H&M
Blazer: Zara, skirt: second hand, bag: Louis Vuitton, ankle boots: Nelly, top: H&M


Viime aikoina huonoja uutisia ja muistutuksia elämän rajallisuudesta on kuulunut lähipiiristäni aika lailla. Muun muassa serkkujeni nelikymppinen isä menehtyi äkillisesti heinäkuussa, enoni vaimolla todettiin viime viikolla rintasyöpä ja juuri äsken sain kuulla Isabellan isoisoisän kuolleen eilen äkillisesti. Hän nukkuu nyt ikiunta, mutta onneksi on muistot ja valokuvat.

Isabella isän isoisänsä kanssa huhtikuussa 2011 Pohjanmaan isomummolassa.
PhotobucketPhotobucket 


Isabella isomummin ja isopapan kanssa pikkuneidin 1-vuotissyntymäpäivillä syyskuussa 2008 Jyväskylässä.
Photobucket


Kaikesta huolimatta mukavaa uutta viikkoa ja syyskuuta kaikille! 

I have had a nice weekend: on Friday evening I attended birthday party, yesterday I went to the gym to exercise at shapepulse-class, chilled at home with Isabella, met quickly Isabella's godmother and her boyfriend and today one of my 'mother friends' came to visit us with her children. However I have also recently received some bad news and reminders of life's shortness, because first my cousins' father died suddenly, then my uncle's wife got breast cancer and today I heard that Isabella's father's grand father i.e. Isabella's great grand father past away yesterday. Fortunately there are pictures and memories like above. 

Anyway I'm wishing you all great new week and beginning of September! Remember to appreciate life and dear people around you. 

0 kommenttia :