maanantai 10. syyskuuta 2012

Pieni blogibreikki

Nyt on menossa pieni bloggaustauko, sillä jostain syystä nettimme ei ole toiminut torstain jälkeen (kiitos Sonera!). Toisaalta ei minulla olisi ollut paljoa aikaakaan, sillä töissä on ollut haipakkaa, pitkät päivät ovat olleet aikaisesta aamusta myöhään iltaan täynnä tekemistä ja huomisen laskentatoimen tentti painaa päälle. 

Photobucket

Onneksi tämä on väliaikainen tiukempi ajanjakso, joka helpottaa pian. Lisäksi olen myös tehnyt kivoja asioita, viettänyt rakkaiden ihmisten kanssa aikaa sekä nauranut sydämeni pohjasta hyvässä seurassa. Viikonloppuna muun muassa vierailtiin Isabellan kummitädillä ja hänen poikaystävällä, oltiin Mercedes Benzin messuilla ja Hevisauruksen keikalla, katsottiin elokuvia, nukuttiin päiväunia, ulkoiltiin ja kyläiltiin äitiystävälläni. Mukavaa uutta viikkoa kaikille! Minä palailen laskentatoimen tentin jälkeen, kun nettikin toivottavasti taas toimii – tämä iPhonella bloggaus ei nimittäin ole kovin herkkua.

I'm having a short blog break due to long and busy days at the work, plenty of activities at home and accounting exam coming up tomorrow. In addition our internet connection isn't working at home and this iPhone blogging isn't very convenient. Fortunately this is a short tighter period so it will get better soon. Plus I had a truly relaxing weekend with lots of laughter surrounded with dear people. Have a great new week and I'll be back soon!

0 kommenttia :