tiistai 30. lokakuuta 2012

Dinner at Gaijin

Kaiken ahertamisen keskellä oli viime viikolla virkistävää vaihtelua mennä illalliselle huippukokkien Tomi Björkin ja Matti Wikbergin Gaijiniin Bulevardille. Olen aiemmin käynyt kyseisten herrojen omistamassa Farangissa, jossa oli todella herkullisia makuelämyksiä, joten odotukseni olivat korkealla. Gaijin keskittyy Pohjois-Aasiaan eli ruoka on saanut inspiraatiota Koreasta, Kiinasta ja Japanista modernilla otteella.

Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Kuvat lainattu.

Torstai-iltana suuntasin siis korkein odotuksin Gaijiniin, joka ei onneksi tuottanut pettymystä.
PhotobucketPhotobucket

Söin seitsemän ruokalajin kasvismaistelumenun. Keskityin kuitenkin syömiseen ja sosialisointiin eli ruokia ei tullut pahemmin kuvattua. Tässä siis ainoat ottamani kuvat annoksista, jotka olivat sen verran isoja, ettei kaikkea jaksanut edes syödä. Nälkäisenä Gaijinista ei siis tarvitse todellakaan lähteä!
PhotobucketPhotobucket

En ole mikään suurin ruokahifistelijä tai ravintolakriitikko, mutta arvostan laadukkaista ruoka-aineista valmistettua hyvää ruokaa, joka on visuaalisesti aseteltu näyttäväksi. Osaan nimittäin itsekin kokata suht herkullista ruokaa, mutta annosten visuaaliseen asetteluun en juuri kiinnitä huomiota. ;) Gaijinissa oli Farangin tapaan suussasulavan herkullista ruokaa, mutta miinusta antaisin tilojen ahtaudesta ja huonosta akustiikasta. Pöydät ovat aivan vieri vieressä ja ihmisten puheensorinan aiheuttama meteli on aikamoinen täpötäydessä ravintolassa. Kaiken kaikkiaan Gaijin kuitenkin lunasti korkealla olleet odotukseni moninkertaisesti.

Amatööriravintolakriitikko ja harrastelijaruokahifistelijä Gaijinissa.
PhotobucketPhotobucket
Mekko: Asos, kello: Just Cavalli, laukku: Louis Vuitton, saappaat: Vagabond
Dress: Asos, watch: Just Cavalli, bag: Louis Vuitton, boots: Vagabond

Herkullista viikon jatkoa kaikille!

Last week during all the busyness and hecticness, it was pleasant to sit down and have a nice dinner at Gaijin, which concentrates to North Asia and serves Korean, Japanese and Chinese traditional food with modern approach. The food was unbelievable delicious and filled my high expectations. Have a delicious Tuesday everyone!

0 kommenttia :