perjantai 12. lokakuuta 2012

Rentoutumista vauhdikkaisiin päiviin

Isabella ei ole nyt kotona ja kunnallisvaaleihin on enää 16 päivää, mikä tarkoittaa, että kalenterini huutaa hoosiannaa ja olen koko ajan menossa. Käyn kotona kirjaimellisesti vain nukkumassa eli lähden aamulla töihin ja palaan illalla. Elämäni onkin nyt väliaikaisesti lähes pelkkää työntekoa ja kunnallisvaalikampanjointia, mutta en valita, koska tämä on tietoinen oma valinta. Lisäksi minulle sekä ura että politiikka ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen ovat tärkeitä asioita.

Koska oikeassa elämässä on paljon vipinää tällä hetkellä, on blogissa mukava kirjoittaa ihan muista asioista. Eivätkä minunkaan päivät onneksi pelkkää tekemistä ja suorittamista ole tälläkään hetkellä, vaan mukaan mahtuu myös sosiaalisia rientoa, ystäviä ja tärkeitä ihmisiä. Yritän myös rentoutua sopivissa raoissa, kuten viime viikolla, jolloin meillä oli oma äiti-tytär-tyttöjen ilta Isabellan kanssa.

Prinsessaikää elävä viisivuotias Isabella rakastaa kaikkea tyttömäistä. Hän olikin onnensa kukkuroilla, kun hänelle laitettiin Kampin ostoskeskuksessa prinsessamaiset korkkiruuvikiharat.
Photobucket

Bella Bambinalla on jo todella pitkät kutrit.
PhotobucketPhotobucket

Isabella oli aivan innoissaan hiusten kihartamisesta. Pienestä sitä voikin ihminen tulla iloiseksi.
Photobucket

Lopputulos, johon pikkuprinsessa oli varsin tyytyväinen.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Kun tyttären hiukseen oli loihdittu korkkaruuvikiharat, oli äidin hemmottelun puoli eli kasvojen kuorintaa ja naamiota. Sain Isabellan isän äidiltä lahjaksi Darphin'in ikääntymiseltä suojaavaan kasvokuorinta-aineen, jota halusin testata.
Photobucket

Ja täytyy sanoa, että oli todella rentouttavaa olla pitkän päivän päätteeksi kotona turvekasvonaamiossa Snoopy-oloasussa kaiken edustamisen jälkeen.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Rentouttavaa viikonloppua kaikille! Itse olen runsaan vaalikampanjoinnin lisäksi tapaamassa tänään erästä Isabellan kummitädeistä sekä huomenna osallistumassa "How I met your mother"-teemaisiin tupaantulijaisiin.

Only 16 days left for municipal elections, which means that my days are temporiraly full of work and campaining. I literally go to home to only sleep and days are long. Still I don't want to complain, because this is my own choice and both career and politics are important to me. Fortunately I do have little time for relaxing and social life too and last week we had a mother daughter pampering day together with Isabella. She had curls done to her hair and I had a home spa with face mask. Have a great weekend everyone!

0 kommenttia :