maanantai 29. lokakuuta 2012

Kiitos, viimeiset vaalijutut ja eilinen osittain kuvina

Kiitos kaikille äänestäneille. Sain 120 ääntä, mikä on tyydyttävää ottaen huomioon, että tein kampanjaa yksin ilman tukitiimiä käytännössä nollabudjetilla, olen asunut Helsingissä vasta 1v 8kk, minulla ei ole täällä yhden serkun lisäksi muita sukulaisia, Helsingin äänestysprosentti jäi matalaksi sekä tein kampanjaa kokopäivätöiden ja muiden kiireiden ohessa. Tästä on siis hyvä jatkaa, sillä tehän tiedätte minut – minä mietin aina jo seuraavaa askelta... ;)  

Erityisesti mieltä lämmittää, että ääniä tuli ympäri Helsinkiä sekä olin omassa vaalipiirissäni Roihuvuoressa kokoomuksen ääniharava saaden enemmän ääniä kuin vaikka Osmo Soininvaara, Astrid Thors, Jan Vapaavuori ja Anni Sinnemäki. Kiitos siis teille kaikille äänestäjille ja tsemppaajille! Arvosta tukeanne suuresti.

Nyt on takki tyhjä kovan puserruksen jälkeen, mutta onneksi lähitulevaisuudessakin on paljon mukavia asioita. Tänään neljän tunnin huonosti nukuttujen yöunien ja työpäivän jälkeen aion vain keksittyä Isabellaan ja laiskotteluun sekä katsoa kotisohvalta jotain aivotonta hömppää villasukat jalassa viltin alla. Kotona olemiseen tai laiskotteluun ei nimittäin koko lokakuuna ole ollut aikaa.

Tässä vielä eilinen sunnuntai osittain kuvina, jonka myötä vaalijutut haudataan hetkeksi ja keskitytään muihin asioihin.

Eilen(kin) oli aikamoista haipakkaa eli söin pikaisesti yhdistetyn aamupala-lounas-välipalan Itäkeskuksen Picnic'ssä samalla reissulla, kun kävin ottamassa passikuvat valokuvaamossa.
Photobucket

Sitten suuntasin Roihuvuoreen, jossa olin äänestysalue 43E:n vaalitoimitsijana kello 14-20.
Photobucket


Aiemmin olen ollut presidentinvaaleissa Helsingin kaupungin keskusvaalilautakunnan vaalitoimitsijana, jonka kokemuksista olen kertonut täällä. Nyt kunnallisvaaleissa oli ikävää huomata, että äänestysprosentti ja kansalaisten vaali-innostus jäi huolestuttavan matalaksi: esimerkiksi Vantaalla se oli vain 51 prosentia! Olin kuitenkin jälleen ylpeä suomalaisista vapaista vaaleista ja demokratiasta eilen leimatessani äänestyslipukkeita  sekä antaessani ihmisten tiputtaa ne vaaliuurnaan.
PhotobucketPhotobucket

Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Long story short: I got 120 votes yesterday at municipal elections in Helsinki and I truly appreciate everyone who voted me! This is just a beginning and I'm already thinking next step as usual... ;) Above are pictures from my yesterday the election day: I had a combined breakfast-lunch-snack on a hurry and after that I had an honour to be an election officer. I was extremely proud of Finnish democracy and free voting. My previous election officer experiences from January can be read here.

Have a nice new week everyone and thank you all for your votes! Now it is time to concentrate to other things also in my blog.

0 kommenttia :