maanantai 1. lokakuuta 2012

Harmaavarpunen mukavan lokakuun alussa

Lokakuu on alkanut eli tänään aloitan maaliskuun loppuun asti kestävän päivittäisen d-vitamiinipillerin napsimisen. Onneksi olo on muutenkin pirteä – ja miksei olisi, onhan tiedossa niin paljon kivoja juttuja vauhdikkaiden työpäivien päätteeksi. Tänään Isabellan kummitäti kyläili meillä ja aika hurahti rattoisasti kuulumisia vaihtaessa ja Isben kanssa leikkiessä. Keskiviikkona on suunnittelupalaveri kunnallisvaalikampanjastani, torstaina Isabellan voimistelu, perjantaina  on vaalikampanjointia pääministeri Jyrki Kataisen johdolla, vierailu Kiasmaan ja perjantai-iltana saamme luoksemme äitini ja pikkusiskoni Rovaniemeltä. 

Lauantaiaamuna meille yökylään saapuu myös pikkuveljeni Jyväskylästä, sillä lauantai-iltapäivällä juhlitaan isolla porukalla kullanmuruni viisivuotissyntymäpäiviä perheen ja ystävien kesken. Sunnuntai pyhitetään perheen kesken yhdessäololle, mikä on harvinaista herkkua. Olen nimittäin viimeksi nähnyt pikkusiskoani kesäkuun alussa, äitiäni heinäkuun alussa ja pikkuveljeäni heinäkuun lopussa. Onkin jo kova ikävä kaikkia. 

Kaiken kaikkiaan lokakuun alku on täynnä kaikkea kivaa, joten ei voi kuin hymyillä sateesta huolimatta. Harmaavarpunenkin on hakenut pirteyttä lilasta väristä.
PhotobucketPhotobucket
Mekko: Gap, vyö: Tommy Hilfiger, kello: Just Cavalli, laukku: Prada, korkkarit: Ellos
Dress: Gap, belt: Tommy Hilfiger, watch: Just Cavalli, bag: Prada, pumps: Ellos

Eräs Isabellan kolmesta kummitädistä vieraili tänään meillä, enkä voinut olla miettimättä kuinka onnekkaita Isabellan kanssa olemmekaan, sillä kolmesta kummitädistä kaksi asuu Helsingissä ja kolmaskin melko lähellä eli Turussa. Ystävät, perhe ja läheiset ovat elämänsuola. Hienoista asioista ja ihmisistä huolimatta haluan muistuttaa, että minunkin elämä on kaukana täydellisestä ja toki elämääni mahtuu myös surua ja vastoinkäymisiä.

Nämä kuvat on otettu aiemmin syksyn alussa ollessamme leikkipuistoilemassa Alppilassa. Ensin kiipeiltiin kallioilla.
Photobucket

Sitten laskettiin liukumäkeä.
Photobucket

Jonka jälkeen kummityttö pyysi kummitätiä pomppukeinuun.
Photobucket

Siinä he sitten kiikkuivat ja riemua riitti.
PhotobucketPhotobucket

Mukavaa viikon alkua kaikille!

It's the beginning of October, but fortunately I am full of energy and I have plenty of nice things ahead of me in the near future. Today one of Isabella's godmothers visited us and I couldn't help but to think how fortunate I am for having such a a great family and friends in my life. I feel blessed.

As mentioned already, I have marvelous things in the near future in addition to great work days. On Wednesday I have my municipal election candidate campaign planning meeting, Thursday Isabella has her gymnastics class, on Friday I'm doing my municipal election campaign together with the prime minister of Finland Jyrki Katainen and on during weekend my mother, brother and sister are visiting us. Then on Saturday we are celebrating Isabella's 5th birthday with a bunch of family and friends. Sunday I am spending quality time with my dear family, whom I haven't seen in months. I can't help but to smile for all the great things happening in my life. Even though trust me, my life is far from perfect and there is sorrow too.

0 kommenttia :