torstai 11. lokakuuta 2012

Sipoonranta, Vanhankaupunginkoski ja Herttoniemen mäkihyppytorni eli rauhoittumista ulkoilmassa

Nyt on väliaikaisesti todella monta rautaa tulessa ja vauhti on kova. Sen vuoksi välillä onkin hyvä lähteä ulos kauniista syyssäästä nauttimaan ja ulkoilemaan. Hiljattain mentiin suoraan töiden jälkeen Sipooseen maakuntamatkailemaan ja katsomaan MTV3:n Diili-ohjelmasta tuttua Hjallis Harkimon rakennusprojektia Sipoonrannassa.
Photobucket
Itselleni Sipoo ei ole mitenkään tuttu paikka, mutta oli hienoa huomata kuinka lähellä Helsinkiä pääsee maaseudun rauhasta nauttimaan. Tosin hieman nauratti maakuntamatkailukumppanini kommentit: "Eihän täällä kuulu edes Bassoradio!"  tai "Eikö sipoolaisilla tule aika pitkäksi, kun täällä on niin rauhallista?" Tosin mitä voi odottaakkaan ihmiseltä, joka puhuu pohjoisesta, tarkoittaessaan Pohjois-Helsinkiä. :D
Minun mielestäni nimittäin Sipoo vaikutti todella idylliseltä, vaikka en minä vielä minnekään Sipooseen tai Kirkkonummelle muuttamisesta haavaile. Ehkä sitten kymmenen vuoden päästä, mutta nyt on mukavaa kun palvelut, kulttuuririennot ja ravintolat ovat lähettyvillä.
Photobucket
 Tässä on nyt sitä Harkimon Diilistä tuttua rakennusprojektia.
Photobucket 

Sipoosta hurautettiin Vanhankaupunginkoskelle, jossa syksy näyttäytyi kauneimmillaan.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Kuten olen aiemminkin kertonut: vierastan ihmisiä, jotka virheellisesti ajattelevat elämän päättyvän kehäkolmosen ulkopuolella. Hyvää elämää voi elää niin pääkaupunkiseudun ytimessä kuin Lapin jängilläkin. Tykkään tehdä välillä Helsinki-turistijuttuja kuten käydä Korkeasaaressa, Suomenlinnassa, Finlandiatalossa, Kiasmassa, Ateneumissa, Seurasaaressa ja niin edelleen. Nyt näin taas yhden kohteen lisää eli Vanhankaupunginkosken. Kaiken kaikkiaan olen viihtynyt Helsingissä mielettömän hyvin!
PhotobucketPhotobucket
Vanhankaupunginkoskelta jatkettiin vielä Herttoniemen mäkihyppytorinille, jossa en myöskään ollut koskaan käynyt, vaikka asunkin vain parin kilometrin päässä. Siellä oli pikkumäkihyppääjiä treenaamassa, joita jäätiin hetkeksi seuraamaan.
PhotobucketPhotobucket

Sieltä hyppää Suomen mäkihypyn tulevaisuuden toivo!
Photobucket

Tämä on ajastettu postaus, sillä tänään on varsinainen touhutorstai: ensin aamulla radiohaastattelu, työpäivä palavereineen, vaalikampanjointia Meri-Rastilan ostarilla ja mukavan päivän päättää vielä illallinen keskustassa. Kivaa torstaita kaikille!
This is scheduled post, because in reality I have an active Thursday going on: first radio interview in the morning, which is followed by work day and after that I'm going election campaigning to a suburb mall of Helsinki and the day ends with a dinner in the centre. As my days and calendar are temporarily packed currently, I try to remember to relax too. Some days ago I relaxed at beautiful nature and being outdoors in places, which can be seen above. Have a nice Thursday everyone!

0 kommenttia :