perjantai 19. lokakuuta 2012

Ei sitä joka päivä tule poseerattua taiteilijalle pullataikina päässä Kiasmassa

Tällä hetkellä päiväni ovat kirjaimellisesti täynnä työtä ja vaalikampanjointia – joista toki molemmista nautin suuresti. Mutta koska elämä ei ole pelkkää työtä ja politiikkaa (vaikka se väliaikaisesti vielä 9 päivää onkin), niin välillä on hyvä rentoutua ja ylläpitää sosiaalistakin elämää kuten hiljattain nykytaiteen museo Kiasmassa ystäväni ja tyttäreni kanssa.

Olen todella utelias elämälle ja avoin uusille kokemuksille. Kun Kiasmassa sai ikuistaa itsensä tanskalaisen taitelija Søren Dahlgaardin taikinamuotokuviin, olin tietysti heti innolla mukana.
Photobucket

Eihän sitä joka päivä tule poseerattua tanskalaiselle taiteilijalle viiden kilon pullataikina päässä.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket


Mielenkiintoista nähdä sitten valmis Dahlgaardin ottama muotokuvani.
PhotobucketPhotobucket


Kaikkea sitä elämässä tuleekin kokeiltua, haha.
PhotobucketPhotobucket

Tällä viikolla sain kutsun Kiasman uuden Tosi kyseessä Reality Bites-näyttelyn avajaisiin, joten on jännä nähdä millaisia ihmisten taikinamuotokuvista tuli.
Photobucket

Mukavaa viikonloppua kaikille! Oma viikonloppuni menee vaalikampanjoinnissa (yllättäen :D), mutta ohjelmassa on myös rentoutumista ja sosiaalista elämää Helsinki Horse Show:ssa lauantaina ja Linnanmäen valokarnevaalissa sunnuntaina.  

My life is now literally filled with work and election campaigning. But because life is more than politics and work (even though for the next 9 days it isn't), it is important to relax too and have social events too like for instance recently at modern art museum Kiasma together with Isabella and my friend. 

I am very curious for life and eager to try new things, so when it was offered to get a dough portrait of oneself in Kiasma by Søren Dahlgaard I was more than excited to try it. It is not everyday you pose with 5 kg (~12 pounds) dough in your head to a Danish artist, haha.

Have a nice weekend everyone! Mine is goes with election campaigning (how surprising :D), but there is also social life and relaxing involved on Helsinki Horse Show on Saturday and at carnival of light at local amusement park on Sunday.  

0 kommenttia :