torstai 4. lokakuuta 2012

Tahti kiihtyy loppuviikkoa kohden

Eilen mentiin töiden jälkeen Isabellan kanssa Kamppiin Helsingin suomalaisen klubin rakennukseen, jossa sijaitsee myös kokoomuksen puoluetoimisto.

PhotobucketPhotobucket

Samalla kun Isabella söi päiväkodin jälkeistä välipalaansa, pelasi Angry Birdsia ja leikki kokoomusnuorten pääsihteerin kanssa, osallistuin itse kunnallisvaalikampanjani suunnittelupalaveriin sekä ehdokkaiden vaaliesitteiden ja flaijereiden postitustalkoisiin. Sain monta hyvää ideaa ja minunkin vaaliesitteitä lähti 600 kappaletta postiin.
Photobucket

Palaverin ja postitustalkoiden jälkeen lähdettiin Isabellan kanssa ruokakaupan kautta kotiin.
PhotobucketPhotobucket
Viittatakki: Eny / Stockmann, saappaat: Zara, kello: Just Cavalli, laukku: Longchamp
Cape jacket: Eny / Stockmann, boots: Zara, watch: Just Cavalli, bag: Longchamp

Loppuviikkoa kohden tahti todellakin kiihtyy, mutta onneksi mukavien asioiden merkeissä. Huomenna kiirehdin suoraan töistä kampanjoimaan pääministeri Jyrki Kataisen johdolla Itäkeskukseen Tallinanaukiolle.
PhotobucketSen jälkeen suunnataan Isabellan ja ystäväni kanssa Kiasmaan jonne on muuten joka kuun ensimmäisenä perjantaina ilmainen sisäänpääsy – ennen kuin menemme Rautatientorille vastaan Rovaniemeltä saapuvia äitiäni ja pikkusiskoani. Lauantaiaamuna meille yökylään saapuu myös pikkuveljeni Jyväskylästä, sillä lauantai-iltapäivällä juhlitaan isolla porukalla kullanmuruni viisivuotissyntymäpäiviä perheen ja ystävien kesken. Sunnuntai pyhitetään perheen kesken yhdessäololle. Kaiken kaikkiaan loppuviikko onkin täynnä mukavaa puuhaa ja seuraa.

Lupasin, ettei blogini tule olemaan lokakuun lopun kunnallisvaaleihin saakka pelkkää vaalipropagandaa täynnä, mutta osa teistä on pyytänyt kertomaan enemmän vaaliteemoistani ja ajatuksistani, joten tässä lyhyesti niistä.

Minua yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja politiikka on kiinnostanut aina ja olenkin ollut mukana monenlaisessa järjestö- ja luottamustoimitoiminnassa. Itä-helsinkiläisen lähiön asukkaana olen huolestunut mm. alueiden eriytymisestä "hyviin ja huonoihin", pääkaupunkiseudun asuntopulasta sekä hyvätuloisten ja lapsiperheiden muuttoinnosta Helsingistä kehyskuntiin.

Mielestäni aluepolitiikkaa pitäisi järkevöittää, alueiden sosioekonomista eriytymistä ehkäistä, Helsingin kaupungin asuntojen rakentamista lisätä, tontteja kaavoittaa enemmän sekä tehdä Helsingistä vetovoimaisempi kaupunki, jotta kärjistetysti hyvätuloiset ja lapsiperheet eivät muuttaisi kehyskuntiin, jolloin tänne jäisi kärjistäen vain opiskelijoita, maahanmuuttajia ja eläkeläisiä. Se nimittäin johtaisi Helsingin köyhtymiseen ja palveluiden leikkaamiseen.

Mukavaa torstaita kaikille!

Yesterday after work I headed straight to my municipal election candidate campaign planning meeting, which gave me plenty of new ideas to my campaign and we also posted 600 brochsures of me. Today Isabella has her gymnastics class and tomorrow I'm doing my municipal election campaign together with the prime minister of Finland Jyrki Katainen. Then on weekend my mother, brother and sister are visiting us in Helsinki. On Saturday we are celebrating Isabella's 5th birthday with a bunch of family and friends. Sunday I am spending quality time with my dear family, whom I haven't seen in months. I can't help but to smile for all the great things happening in my life. Have a great Thursday everyone!

0 kommenttia :