sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Drinkkeja venäläisessä yöelämässä

Tällä hetkellä pitäisi olla jo kovaa vauhtia menossa jumppaamaan, jotta ehdin saada hien pintaan ja treenattua ennen kuin hyppäämme Pohjanmaan mummolasta Lappiin vievään junaan. Pidemmittä puheitta siis palataan viikko takaperin venäläiseen yöelämään ja herkullisiin drinkkeihin Pietarin reissulle.

Tarjottimella Cosmopolitan ja puolen litran (!) Mojito
Photobucket

 Jotka ovatkin suosikkidrinkkejäni mansikkamargaritan ohella.
PhotobucketPhotobucket


Tuona iltana tai oikeastaan yönä tuli tanssittua oikein kunnolla ja oli todella hauskaa.
Photobucket


Nuo ei kyllä kaikki olleet minun! :D
PhotobucketPhotobucket
Mekko: Asos, kengät: Nelly, kello: Just Cavalli, laukku: Yves Saint Laurent
Dress: Asos, shoes: Nelly, watch: Just Cavalli, clutch: Yves Saint Laurent

Ihanaa aatonaattoa ja tunnelmallista joulua kaikille! Illalla pääsee todella joulufiiliksiin, kun lähdemme Napapiirille Pajakylään katsomaan Joulupukin matkaanlähtö-showta. Alla on muuten eilisen myöhäisillan postaukseni.

I should currently already be on my way to exercise, so that I get good sweat and a good workout before jumping to train again and traveling from Western Finland and Isabella's father's parents to my own parents at Lapland Northern Finland. Above though are party pictures from last weekend at Saint Petersburg in Russia. I had some delicious cocktails (Mojito and Cosmopolitan are my favourites in addition to strawberry margarita) and danced the nigth away. I had tons of fun overall!

Now I am missing you all a nice Christmas Eve's eve! I am going to see Santa Claus-departure show at the Arctic Circle in Santa Claus Village in Lapland this evening, which I am looking forward to. NB. Also notice late last evening's blog post below.

3 kommenttia :

Anniina B. kirjoitti...

Miltä se Venäjä nykypäivänä näyttää/tuntuu? Olen (ilmeisesti?) sen verran aikaani jäljessä tai muuten vain "epäilevä tuomas", että oletan automaattisesti, ettei Venäjälle uskalla mennä, eikä siellä ole kauheasti euroopplaiselle mitään nähtävää/tehtävää. Ainakin tuo clubi/ravintola noissa kuvissa näyttää kyllä todella venäläiseltä! Kerro ihmeessä, miten asian näit ja koit.

Anniina B. kirjoitti...

Just huomasin, että kauhea, kuinka mä "pommitan" Sua näillä kommenteilla! Toivottavasti et joka kerta tunne itseäsi "velvoitetuksi" vastaamaan. Niin näitä kommentteja en todellakaan aina ole tarkoittanut. En siis odota saavani jokaiseen "ihana pstaus! ihana laukku! -kommenttin vastausta.

Tuli vaan mieleen.

Olen juuri joulusiivouksen parissa ja mua kyllästyttää...plääh... Siksi siis ilmeiseti hengailen aina välillä täällä...heh...

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Höpsis, Anniina. Mukavahan se vain on, että sie kommentoit. :) Niin ja terveisiä pakkasten keskeltä Lapista - jossa on kyllä vähemmän lunta kuin Helsingissä!

Sitten itse Venäjään, sehän on vaurastunut aikalailla ja maailman rikkain valtio luonnonvaroiltaan, mutta toki sosioekonomiset erot ovat yhä hurjat. Eli on paljon rikkaita, jotka ovat sit tosissaan rikkaita, mutta myös tosi paljon köyhiä, joiden asema on vain huonontunut Neuvostoliiton romahdettua.

Pietari on kuitenkin todellinen kulttuurikaupunki ja erittäin eurooppalainen (Moskova taas on ilmeisesti enemmän venäläinen ihan jo sijaintinsa vuoksi, kun on enemmän idässä). Hassua sinänsä, että Pietariin menee junalla Helsingistä sama aika kuin Helsingistä Jyväskylään! Ja Pietarissa tosiaan riittää kaikkea luksusliikkeistä, balettiin, museoihin ja Eremitaasikin on maailman toiseksi upein ja isoin taidemuseo Pariisin Louvren jälkeen.


Kunnon Pietarilobbaus multa. ;)

Lisäksi minua ei ainakaan kukaan kyllä uhannut, eikä tarvinnut pelätä laukkunsa puolesta Pietarissa kävellessään, vaikka mullakin oli Mulberryn laukku yms. Eli suosittelen avarakatseisuutta ja varsinkin Pietarista kulttuurikaupunkina löytyy vaikka mitä. :)

ps. Toivottavasti sait joulusiivouksen tehtyä ja joulu meni muutenkin kivasti!