tiistai 11. joulukuuta 2012

Pehmeä aloitus viikkoon Teatterin salaateilla ja kaupungilla pyörimisellä

Eilen ei mentykään ystävälleni kylään Haagaan (sitä paitsi hän asuu taas Töölössä :D), vaan suunnattiin ravintola Teatteriin salaateille ja kaupungille pyörimään. Herkullisimmat ja täyttävimmät salaatit ovat mielestäni juuri Teatterissa tai sitten Café Esplanadissa.

Isabellallakin oli aikamoinen nälkä, eikä hän olisi malttanut odottaa ulkovaatteiden riisumiseen asti ennen ruokansa syömistä.
Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Ihanainen ystäväni N
Photobucket

Ja allekirjoittanut.
Photobucket

Syötyämme ja istuttuamme rauhassa Teatterin takkatulen lämmössä, lähdimme kaupungille kiertelemään. Ensin ihasteltiin Stockmannin jouluikkunaa jälleen kerran.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Isabella innostui taas poseeraamaan oikein kunnolla. 
Photobucket

Stockmannin jouluosastolla törmäsimme kuusenkoristeeseen, josta edes minun kaltaiseni säihkyvästä pitävä harakka ei innostunut. Samoja koristeita oli myös leopardikuosisena, mutta ystäväni yllätykseksi en pitänyt niistäkään. Joku raja sentään. :D 
Photobucket


Leluosastolta löytyi myös vaikka mitä ihasteltavaa ja tutkittavaa.
PhotobucketPhotobucket

Ystäväni osti Isabellalle joululahjaksi Zaran lastenosastolta aivan ihanan villakangastakin, mutta se paketoitiin jouluaattoa odottamaan. Sitten olikin jo aika lähteä kotia kohti. Helsinki näyttää niin kauniilta jouluvalaistuksessaan.
 Photobucket

Aleksanterinkatu.
Photobucket

Esplanadin puisto.
Photobucket

Katunäkymää Esplanadilla.
Photobucket

Ja jottei näistä kuvista jäisi liian siirappinen maku, voin paljastaa, että kotiin mennessä kinastelimme Isabellan kanssa oikein urakalla. Pikkuneiti ei nimittäin olisi halunnut mennä kotiin, eikä varsinkaan laittaa nukkumaan kotona. Mutta sellaista se oikea elämä välillä on. Mukavaa tiistaita kaikille! Itse vietän tänään hemmottelutiistaita, sillä töiden jälkeen (tämä on ajastettu kirjoitus) suuntaan ensin kasvohoitoon ja sitten hierontaan.

Yesterday after work we met a friend of mine, had some delicious salads at a restaurant, walked around the beautiful centre of Helsinki and visited some shops. So the week had a pleasant start. Today after work I am actually going to continue relaxing as I will pamper myself with both a facial treatment and a massage. Have a nice Tuesday everyone!

0 kommenttia :